home CORUPTIE, POLITICA Liviu Alexa o ţine în ameninţări, distrugând PSD Cluj

Liviu Alexa o ţine în ameninţări, distrugând PSD Cluj

Share

Reglari de conturi violente in PSD Cluj. Noul presedinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, a publicat in ziarul pe care il patroneaza, Ziar de Cluj, o inregistrare.

DONEAZĂ ACUM





PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

În aceasta, un pesedist de frunte il ameninta cu moartea pe un alt pesedist. De asemenea, sunt reproduse si injuraturile dintre pesedisti.

Iata ce scrie ziarul noului presedinte al PSD Cluj:

„Fosta conducere a PSD Cluj s-a obisnuit sa faca intalniri la crasma, inconjurati de hardaie de alcool, in betii crunte. Asa s-a intamplat si ieri cand deputatul Cornel Itu, deputatul Horia Nasta, consilierul judetean Remus Lapusan si cativa primari pucisti, printre care si Lucia Suciu, primarita din Chinteni, s-au adunat sa faca ‘lovilutie’, servind litri de alcool. In aburii palincii si spritului, nervii s-au erectat si pe multi dintre ei i-a apucat ‘corajul’.

Deputatul Horia Nasta, tare ca fularul, l-a sunat pe unul dintre prietenii intimi ai lui Dan Tamas, seful DGASPC Cluj, neavand curajul sa il sune direct, si ca un parlamentar decent ce este, i-a transmis ‘sa i-o suga’. Spre seara, barbatia l-a lovit si pe Ioan Oleleu, PSD-ist de vaza si seful Directiei Sanitar Veterinare din Cluj, care l-a sunat pe consilierul judetean Vladimir Matusan, caruia i-a adresat o sarja de injuraturi greu de reprodus, la care a adaugat si amenintari constante cu moartea:

‘Ba, iti arat eu tie p… ce esti, te omor si te ingrop in varf de munte!’, a spus Oleleu, seful DSV Cluj, asa cum puteti auzi in inregistrarea de mai jos pe care am decupat-o inspre final fiindca contine un limbaj incalificabil”.

Ziar de Cluj prezinta apoi si reactia noului presedinte al PSD Cluj, patronul publicatiei.

Liviu Alexa, presedintele PSD Cluj a reactionat ferm:

„Am spus ieri ceva si am avut gura aurita: politica nu se face la crasma, printre aburii alcoolului. Oleleu cel mulgator, domnul Oleleu, caruia ii place sa mulga societati comerciale, trebuie sa plece din functia de sef DSV si din partid. Ii cer demisia imediata. PSD nu poate fi reprezentat la nivel institutional de un om care ameninta cu moartea un consilier judetean destoinic cum e Vladimir Matusan. Este ceva ce depaseste orice imaginatie. Asta este politica lui Nasra, a lui Itu si a lui Lapusan, politica amenintarilor cu moartea, a gastilor, a betiilor”, a declarat Alexa.

Viorica Dancila i-a luat apararea, sambata, la Alba Iulia lui Liviu Alexa, care prin numeroase postari pe Facebook le-a adus adus jigniri obscene locuitorilor Clujului. Alexa a devenit recent noul presedinte al PSD Cluj.

„Cat de corecta credeti ca este asocierea PSD cu Liviu Alexa? Are o reputatie oarecum indoielnica, daca cititi postarile de pe Facebook o sa intelegeti la ce ma refer”, a fost intrebata Dancila de un jurnalist.

„Da, noi l-am numit interimar pe Liviu Alexa in momentul in care organizatia a obtinut 8%. Vrem sa obtinem rezultate mai bune, haideti sa nu judecam inainte si sa venim cu idei preconcepute despre o persoana. Sa vedem rezultatele pe care le va avea la prezidentiale si atunci vom decide”, a raspuns Dancila.

Citeşte şi
CNCD a fost implicat în conflictele şi scandalul din Agerpres

Un responsabil Agerpres a reclamat MediaSind la CNCD, susţinând că este discriminat, ca şi soţia

Zuckerberg recunoaşte în sfârşit că reţeaua Facebook a făcut erori

Fondatorul şi directorul general al companiei Facebook, Mark Zuckerberg, a admis că au existat unele

Ion Iliescu intră în Liviu Dragnea. Critici pentru scandalul cu SPP

Fostul preşedinte şi lider PSD Ion Iliescu l-a criticat dur pe actualul şef al partidului,

Jupân Pardon Valentin Popa şi scandalul West Travel din Suceava

Valentin Popa, rectorul Universităţii "Ştefan cel Mare" din Suceava, este supranumit de presa locală Jupân

PSD se rupe în mai multe tabere beligerante. Scandal perpetuu

Nimeni nu mai ţine şirul scandalurilor din interiorul PSD. După replicile dure dintre Gabriela Firea

Microfon descoperit de Carmen Dan în cubiculumul ei de serviciu

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat în această seară că a descoperit în casa

Despre conflictele Cristoiu – Orcan şi Cristoiu – Banciu

În România, toată lumea se ceartă cu toată lumea. UPDATE: Radu Banciu nici nu şi-a

Revista presei. Înapoi în Duminica Orbului, 1990

~frauda electorala nationala~miza alegerilor locale~57% prezenta la vot~scandaluri, violente, denigrari~Bucurestiul ar redeveni dupa 20 de

Rupert Murdoch cumpără tăcerea victimelor interceptărilor

Familia unei adolescente ucise in UK a fost ofertata de NotW cu milioane de dolari,

Jurnalist francez ameninţat cu moartea

Fabrice Arfi, reporter de investigaţii la Mediapart, a fost ameninţat cu moartea de un controversat

Share