home POLITICA Liste de clienți la RA-APPS. Firme, fundați, avocați

Liste de clienți la RA-APPS. Firme, fundați, avocați

Share

Ce ste această campanie. Aceasta este defapt problema. A avea, spre exemplu, pe mână destinele unei mari companii transnaţionale, a cărei subsidiare din România o conduci şi a deține în chirie, tu care învârți bănetul cu lopata, o astfel de casă sau locuinţă de protocol este ciudat.

• lista firmelor chiriașe

S.C. B1 TV CHANNEL S.R.L.
SC ASESOFT INTERNATIONAL SA
ORANGE ROMANIA S.A.
GAZPROM EXPORT (REPREZENTANTA)
MATHER COMMUNICATIONS ROMÂNIA S.R.L.
MINDSHARE MEDIA S.R.L.
S.C VODAFONE ROMANIA S.A
S.C Cosmote Romanian Telecomunicatione S.A

Ce ai dumneata acolo defapt? Un hogeag? Sunt toate firmele chiriaşe pe listă? Avem certitudini? Mai curând ni se pare o campanie de intoxicare. Pe listă este compania lui Sebastian Ghiţă, Asesoft. Ghiţă este prietenul de baschet al premierului. Iar acum coleg de partid. Parlamentar.

Din relativ lunga listă a premierilor României, nimeni nu a făcut publică vreo listă a chiriașilor RAAPPS. De ce face acest lucru Ponta?

La ce îţi foloseşte ţie, pe de altă parte, care reprezinţi interesele unei companii ce are în întreaga lume active de miliarde, o casă de protocol în România, București? Sau Cotești. Sau Fetești. Sau Umbrărești, că pentru domnia-ta oricum a cam același lucru…

• lista caselor de avocatură chiriașe

CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA DINU MIHAI
BIROUL NOTARIAL NEMESIS
CABINET AVOCAT DUMITRU MIHAI
CABINET AVOCAT NASTASE GABRIEL CONSTANTIN
AGENTIA DE REORGANIZARE JUDICIARA IPURL
SOCIETATEA CIVILĂ PROF.DE AVOCATI ANASTASESCU & ASOCIATII
CABINETUL INDIVIDUAL DE AVOCAT ,,MIHALACHE MIRELA,,
SOCIETATEA CIVILA DE AVOCATI “OLARU & ASOCIATII”
VULTUR IOAN VASILE – CABINET DE AVOCAT

Nici una dintre aceste case de avocatură, nici unul dintre aceste cabinete individuale, judiciare etc. (sunt nouă, nici mai multe, nici mai puţine) nu e din liga marilor jucători din braşă. Ar fi interesant de văzut ce contracte au aceste firme. Au oare sunt dintre cei ce nu mai aveau dreptul să stea în case de protocol şi atunci s-au mascat?

• lista fundațiilor chiriașe

Acesta este un subiect de investigaţie de profunzime pentru jurnaliştii interesaţi. Suntem convinşi că fiecare caz în parte are specificul său. Poate că unii dintre cei ce au astfel de case sau locuinţe de protocol au motivaţiile lor pertinente şi corecte.

Şi totuşi: ce faci în această casă de protocol? O agapă de protocol o dată pe lună? Haida-de! Şi încă o întrebare: ce Dumnezeu face Ponta? Se ia de guler cu protipendada mediului de afaceri şi lumii bune dând aceste liste? Pentru că aşa ceva până acum nu s-a mai întâmplat. Şi este greu explicabil pentru ce motive publică el aceste liste care, chiar dacă sunt incomplete, tot conţin o mulţime de nume interesante.

Share