home CORUPTIE, POLITICA Liderii PSDragnea se retrag în bârlogurile din teritoriu

Liderii PSDragnea se retrag în bârlogurile din teritoriu

Share

Liderii PSDragnea anunta acum, pe rând, ca intetioneaza sa se retraga din prim-planul scenei politice, preferand sa isi continue cariera politica in judetele din care provin.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Prima care si-a anuntat retragerea a fost, miercuri, Lia Olguta Vasilescu. Ea a anuntat la Romania TV ca vrea sa candideze din nou la Primaria Craiova.

„E foarte posibil sa candidez la Primaria Craiovei. Nu m-am decis daca voi candida pentru o functie in partid la congresul din februarie”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu a mai fost primar al Craiovei, insa a renuntat la aceasta functie dupa numai sase luni pentru a merge in Parlament. La anul, iata ca va renunta la functia din Parlament pentru a candida iar la primarie.

Al doilea lider PSD care bate in retragere este Niculae Badalau, baronul de Giurgiu. Tot la Romania TV, Badalau a anuntat ca nu doreste nicio functie la varful partidului si ca va candida in judetul sau in 2020.

„Nu o sa candidez pentru o functie la Congres. Eu o sa candidez la Giurgiu. La nivel national e aerul tare, nu prea inteleg eu ce se intampla acolo. Si, atunci, prefer sa nu”, a sustinut Badalau.

Atat Lia Olguta Vasilescu cat si Niculae Badalau au avut de a face cu DNA.

Share