Larisa Nădrag a fost atârnată de Marian Oprişan la ASF

Share

Că te cheamă Larisa Nădrag nu are nici o importanţă. Poate să te cheme oricum. Că eşti iubita lui Marian Oprişan însă, care te-a proptit pe bani grei la ASF, asta, da, este o problemă.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Nădrag, iubita cu 13 ani mai tânără a preşedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-a reorientat radical în carieră, după ce vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a ajuns Gabriel Gradinescu, fost şef de banca în Focşani şi apropiat de acelaşi Oprisan.

Absolventă de jurnalism, Nădrag se ocupă astăzi de piaţa de capital din România. Păzea!

Larisa Maria Nădrag (41 de ani), iubita lui Marian Oprişan, aşa cum a relatat presa locală din Vrancea, dar şi presa centralp, este consilier al vicepreşedintelui ASF, Gabriel Grădinescu, omul care conduce activitatea de supraveghere a pieţei bursiere.

Grădinescu a fost numit la ASF la intervenţia lui Oprişan, conform unor surse politice şi din ASF.

Înainte de a ajunge în această poziţie, unde potrivit surselor economică.net încasează până la 20.000 de lei lunar, Nădrag era, conform Vrancea24.ro, doar o persoană studioasă din Focşani, absolventa de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timişoara şi câştigătoare de concursuri pe teme de securitate naţională şi cultura securităţii.

Share