home POLITICA Klaus Iohannis are şi el nervii săi VIDEO

Klaus Iohannis are şi el nervii săi VIDEO

Share

Klaus Iohannis are şi el nervii săi VIDEO

Klaus Iohannis, sasul calm şi cumpănit din burgul liniştit al Sibiului, are şi el nervii săi şi i-am văzut manifestându-se ieri.

La coborârea din avionul prezidenţial, cu care a sosit pe Aeroportul Orly din Paris, în prima sa vizită oficială, Klaus Iohannis ar fi avut două motive de enervare şi cu certitudine unul.

Acesta este cel că nimeni din protocolul francez nu i-a luat pardesiul lui Klaus Iohannis şi atunci (acesta a fost gestul de enervare), înainte să se urce în maşina oficială pentru vizita din Franţa, acesta a aruncat nervos pardesiul pe acoperişul vehiculului.

Dar se spune că Klaus Iohannis a fost nemulţumit şi pentru faptul că protocolul francez nu a preluat-o, aşa cum se cade, pe prima doamnă, Carmen Iohannis. Aceasta ar fi dus la primul moment de enervare.

Dincolo de faptul că probabil că Băsescu ar fi râs gros (hă-hă-hăăă!) spre cei din protocol, ar fi fîcut o glume şi ar fi dat pardesiul, palmând momentul, merită remarcat că până şi calmul ardelean Klaus Iohannis are nervii săi. Iar când aceştia se manifestă fac badabum.

Share