Klaus Iohannis: „Marele PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor!” VIDEO

Share

Președintele Klaus Iohannis acuză Partidul Social Democrat că pune umărul la autonomia Ținutului Secuiesc.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Iohannis acuză social-democrații că pun umărul la autonomia Ținutului Secuiesc: ”E incredibil ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD-ul a ajutat UDMR-ul să treacă prin Camera Deputaților o lege care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD, este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României.”

”În timp ce noi, eu, Guvernul, ne luptăm cu pandemia de coronavirus, PSD-ul, marele PSD, se luptă în birourile secrete ale Parlamentului ca să dea Ardealul ungurilor. Ciolacu, oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimul acestei înțelegeri? Vedeți, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă”, a mai afirmat președintele, arătând cu degetul și spre Budapesta.

”De aceea se înțelege poate mai bine acum de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și a românilor.Cât timp eu sunt președinte, o astfel de lege nu va exista”, a concluzionat președintele.

Share