home POLITICA Klaus Iohannis îl ignoră complet pe Ion Oprişor VIDEO

Klaus Iohannis îl ignoră complet pe Ion Oprişor VIDEO

Share

Klaus Iohannis l-a ignorat complet pe generalul Ion Oprişor încă de la CSAT-ul din 3 martie, relevă un clip video postat de puţin timp.

Klaus Iohannis îl ignoră complet pe Ion Oprişor VIDEO
Iată momentul. Comportându-se ca şi cum Ion Oprişor (cel din mijloc) nici nu are exista, Klaus Iohannis întinde mâna şi dă noroc cu următorul ofiţer superior, din stânga acestuia.

Iată faptele.

Pe 3 martie, James Comey, directorul FBI, venea într-o vizită oficială în România. Imediat după această vizită, Klaus Iohannis semna decretul de eliberare din funcţie a lui George Scutaru. Nu ştim, din cauza lipsei de transparenţă a Administraţiei Prezidenţiale, când e datat acest decret de eliberare din funcţie.

Cert este că pe 3 martie, chiar în timpul vizitei la Bucureşti a lui James Vomey, Klaus Iohannis avea motive serioase de supărare chiar pe cel pe care-l numise în funcţie în locul lui Scutaru: generalul Ion Oprişor, unul dintre foştii consilieri de încredere ai lui Traian Băsescu.

Aşadar, Klaus Iohannis, în debutul şedinţei CSAT din 3 martie, a dat mâna cu toţi membrii CSAT prezenţi, egnorându-l complet pe Ion Oprişor, cum se vede în clipul de mai sus.

Oare de ce s-a supărat Klaus Iohannis?

Share