Klaus Iohannis este păcălit de Sistemul Ticăloşit

Share

Klaus Iohannis este păcălit de Sistemul Ticăloşit

Klaus Iohannis este păcălit, pe zi ce trece, într-o măsură tot mai mare, de Sistemul Ticăloşit, care îşi face mendrele mereu mai manifest, dăbălăzat nesimţit prin întregul sistem politic românesc.

Băieţii ăştia vor să-şi ia ţara înapoi, dar acesta este deja un loc comun, aflat pe buzele tuturor. Oameni esenţiali ai Sistemului Ticăîloşit sunt scăpaţi de cătuşele DNA.

A fost întâi a doua respingere a avizului favorabil, pe care ar fi trebuit să-l dea Senatul în cazul lui Varujan Vosganian. Acum a urmat a doua respingere a avizului favorabil pentru începerea urmăririi penale a deputatului Laszlo Borbely, hub-ul de business la negru al UDMR.

Practic, atunci a fost o afacere internă a rămăşiţelor USL. PSD, PC şi PLR s-au decis să îl scoată basma curată încă o vreme pe Vosganian şi au reuşit. Acum este mai mult decât atât. Coroborăm

faptul că deputaţii PNL au votat ascunzându-şi bilele-n mâini, nu la vedere, cum hotărâseră;
faptul că în acest moment şi PSD, şi PNL negociază acerb – PSD păstrarea actualei majorităţi şi rămânerea Cabinetului Ponta, PNL căderea Guvernului Ponta, prin formarea unei noi majorităţi cu UDMR;
faptul că 154 de deputaţi au fost împotriva avizului favorabil şi 125 pentru.

Toate acestea înseamnă că, în negocierile intense ce se poartă în aceste zile, o parte dintre deputaţii PNL au votat contra avizului favorabil, ca să câştige puncte în negocierea schimbării majorităţii parlamentare.

Sincer, în acest moment îmi doresc o rupere a băierilor. Voi explica ce înţeleg prin aceasta:

izbucnirea conflictului dintre Ponta şi Iohannis
izbucnirea conflictului dintre grupul blătuitor din PNL şi Klaus Iohannis
fosilizarea Cabinetului Ponta la Palatul Victoria, până când va rezulta…
radicalizarea electoratului care a votat pentru o României a lucrului ca lumea făcut.

Nu se mai poate astfel, este o bătaie de joc. Clătinându-se ca un om beat, izbind cu picioarele-n pereţi, smulgând ulucele din garduri, desfigurat, cu hainele rupte, zombi-ul USL continuă să-nainteze spre noi şi tot vrea să ne strângă de gât.

Într-un fel sau altul. El trebuie oprit.

Ieşiţi în stradă din nou, oameni buni, altfel nu se mai poate!

Share