home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA Klaus Iohannis este atacat mizerabil de Cotidianul

Klaus Iohannis este atacat mizerabil de Cotidianul

Share

Nici când ţara este într-o situaţie limită presa aservită PSD nu se potoleşte şi îl atacă jegos pe Klaus Iohannis, chiar dacă ar fi recomandabil un ton mai sobru.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Nea Cornele, Nistorescule, unii oameni cresc în vârstă foarte urât, alţii se întorc la mintea pe care o aveau atunci când erau copii sau chiar mai jos decât aceasta.

Mai jos, textul jenant, care acompaniază poza abjectă din featured:

Jurământ la Cotroceni, faza pe coronavirus

Jurământ la Cotroceni, faza pe coronavirus. Românii continuă să facă haz de necaz în orice situație. Chiar și în caz de epidemie de coronavirus. Izolarea recomandată la domiciliu a fost unul dintre subiectele preferate, iar comentariile românilor, delicioase. Printre acestea:

„Avem primul deces de coronavirus. Este un bărbat mort sub baxurile de zahăr, mălai sau făină, căzute peste el“

„COVID in the air, everywhere I look around…”

„Tânăr fără obligații, suspect de coronavirus, posesor apartament ultracentral, caut tînără cu aspect plăcut, suspectă de coronavirus, fără obligații, pentru a petrece 14 zile de neuitat. Am Netflix și HBO și aprovizionarea făcută“

„La cum a fluidizat traficul, Corona mai ia sigur un mandat“

„Ce spun retailerii când zboară spirtul de pe rafturi?
-Se mărită Mona mea! 😀“

Anunțul președintelui Iohannis că-l va nominaliza tot pe „LUCOVID“ Orban la funcția de premier a aprins, din nou, imaginația internauților. Unii s-au întrecut în glume, iar alții, mai talentați, în fotografii, după cum se vede în imaginea de mai sus.

Share