Jurnalistul Sebastian Oancea l-a dovedit iar pe Marian Oprişan

Share

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, cunoscut drept “Portofel”, a pierdut al patrulea proces în fața jurnalistului Sebastian Oancea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

În urmă cu patru ani, aminteşte Podul, Oprișan invoca legea, pârându-l în instanță pe jurnalist, întrucât nu ar fi respectat “regulile de conduită pe care legea sau obiceiul locului” le-ar fi impus și că ar fi adus “atingere drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane”, potrivit presshub.

Jurnalistul publicase o investigație prin care a devoalat “devalizarea SC Drumuri şi Poduri, contractele acordate preferenţial protejaţilor partidului şi ziariştilor de casă”.

Sebastian Oancea, pe Facebook: “Am repurtat a patra victorie definitivă împotriva baronului Marian Oprişan, în procesul în care îmi cerea 200.001 lei pentru că i-am devoalat devalizarea SC Drumuri şi Poduri, contractele acordate preferenţial protejaţilor partidului şi ziariştilor de casă. Recursul a fost respins de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Am fost reprezentat de Adrian Toni Neacşu şi Bogdan Nechita. Alături mi-au fost Freedom House România şi Active Watch, două entităţi care apără libertatea de expresie. Le mulţumesc tuturor şi promit să fiu şi mai înverşunat împotriva penalilor şi a ursarilor prăduitori de ţară”.

Mai mult, Sebastian Oancea a precizat pentru Epoch Times că baronul pesedist a cheltuit peste 100 de mii de euro pentru a se lupta în justiție, din cauza acelei investigații care aducea “atingere intereselor” unor persoane, interesant fiind de unde a avut respectiva sumă substanțială.

“Este al patrulea proces pe care îl câştig în toate fazele: fond, apel, recurs. Interesant este de unde a avut bani Oprişan să dea unei importante case de avocatură peste 100 de mii de euro ca să se lupte cu mine. Mai bine făcea un drum sau o grădiniţă, cu banii ăştia”, a zis Sebastian Oancea.

Share