home POLITICA, SPORT Italienii: Lasati-ne sa batem, si o lasam mai moale cu imigrantii

Italienii: Lasati-ne sa batem, si o lasam mai moale cu imigrantii

Share
italienii
italienii

Italienii ar dori sa ii lasam sa castige, ca sa ne terorizeze mai putintel in Cizma.

Asa cum puteti vedea aici, italienii repeta figura urata pe care au facut-o francezii, cand ei nu au plecat din cauza Bulgariei la Mondialul din Statele Unite, din 1994, noi am plecat, si ne-au facut tigani.

“Urati, murdari, rai si putin tigani, romanii risca sa ne dea afara de la Campionatul European de Fotbal”.

Urat este acest comportament ignobil al italienilor, care pot scrie astfel de porcarii. Fata de aceste jigniri, faptul ca noi ii alintam “broscari” si “macaronari” este o dulce poezie. Un Emil Brumaru chiar ar putea sa scrie un poem despre aceasta.

“Vineri după amiază, pe stadionul Letzigrund din Zurich, nu vom avea de ales: rămânem sau plecăm. Noi, care jucăm în calitate de campioni mondiali, contra lor, care, culmea, se joacă în ţara noastră cu propria lor viaţă, în fiecare zi”, se lamentează peninsularii, citati de ProTV, care insa nu precizeaza despre ce ziar italian este vorba.

“Ce am avea noi de câştigat? Mai puţină persecuţie pentru românii din Italia, promit jurnaliştii din Peninsulă”, arata ProTV. Dar despre faptul ca fac afaceri in stil mare la noi in tara, le punem covorul rosu, nu-i discriminam nici macat atatica, apoi se plang ca “mediul economic este neprietenos”, vorbim sau nu?

Share