Irinuca lui Dragnea: “Omul are dureri insuportabile și este lăsat să se chinuie!”

Share

Partenera de viață a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a postat, pe contul său de Instagram, o reacție față la explicațiile Administrației Naționale a Penitenciarelor.

ANP a fost acuzată că nu i-ar permite lui Dragnea să își rezolve problemele la coloană.

Într-o analiză pe textul declarației ANP, Irina Tănase reclamă faptul că, deși Dragnea a cerut voie sa meargă să își trateze afecțiunile medicale, nu i se permite.

Mai mult, aceasta se plânge că fostului șef PSD nu îi este garantată demnitatea umană dacă este lăsat să se chinuie.

„Unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile și este lăsat să se chinuie?! Când nu interesează pe nimeni că de 3 luni tot face cereri și reveniri la cereri să i se permită să meargă la un specialist care îi cunoaște istoricul medical?!?” spune Tănase.

În aceeași postare, iubita fostului șef PSD se întreabă retoric daca „răspunde cineva pentru aceste 3 luni în care nu s-a întâmplat nimic din punct de vedere medical”?

Și avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat că fostul lider PSD are probleme medicale la coloană și că starea s-a agravat. Ar fi vorba despre mai multe hernii, în zona cervicală și în zona lombară.

Ea susține că retragerea de la muncă pe o perioadă nedeterminată, din cauza interviului acordat la Realitatea Plus, ar fi ilegală.

Share