home CORUPTIE, POLITICA Iosefina Pascal a făcut sesizare la ANI contra lui Nicuşor Dan

Iosefina Pascal a făcut sesizare la ANI contra lui Nicuşor Dan

Share

Iosefina Pascal este consilierul nuclear al europarlamentarului PSD/PPUSL Maria Grapini, personajul prins încercând să falsifice numărul de voturi în Parlamentul European.

Iosefina Pascal, consilieră a europarlamentarului Maria Grapini, anunță că a depus o sesizare la Agenția Națională de Integritate împotriva lui Nicușor Dan.

Ea susține că acesta este incompatibil cu funcția de primar întrucât este și vicepreședinte al Asociației Salvați Bucureștiul. Nicuşor Dan a anunţat că îşi dă demisia de la Salvaţi Bucureştiul.

„Azi-noapte am scris în două ore sesizarea de patru pagini, prin care solicit constatarea stării de incompatibilitate, precum și conflictul de interese cu privire la numitul Nicușor Daniel Dan.

Este inacceptabilă situația în care se află acesta, întrucât, în dublă să calitate, va prejudicia statul și nu va asigura un proces echitabil, având în vedere cele declarate chiar de el în spațiul public. Astăzi, ora 13:15, am depus sesizarea la Agenția Națională de Integritate.

Cu alte cuvinte, am luat cartea de drept, fără să fiu licențiată în drept, și le-am dat cu ea în cap tuturor avocaților care au zis că fac și dreg, care au refuzat să se implice în această lupta pentru apărarea drepturilor omului, dar și politrucilor care mimează lupta împotriva fraudei.

Menționez că mereu am acționat legal și am devoalat lucruri absolut sinistre, cu probe, negru pe alb. Și asta voi face în continuare. Urmează și alte acțiuni”, a anunțat Iosefina Pascal, pe Facebook.

 

Iosefina Pascal, prezența activă și printre manifestanții anti-5G și anti-termoscanare, lucrează pentru promovarea europarlamentarului PSD Maria Grapini. Conform site-ului oficial al Parlamentului European, Pascal este printre asistenții Mariei Grapini.

Iosefina Pascal și-a dobândit notorietatea, după cea a participat la emisiunea „România 100”, realizată de Antena 3. Ea a devenit apoi o foarte activă propagandistă anti-DNA, fiind des lăudată și de Sputnik.

Ulterior, s-a transformat în propagandistă anti-5G și anti-termoscanare, susținând că măsurile de restricție luate pe fondul pandemiei nu se justifică, fiind abuzive și dictatoriale.

Share