home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Ionuţ Cristache, zis Sarmalache, afirmă, iar Ciolacu repetă

Ionuţ Cristache, zis Sarmalache, afirmă, iar Ciolacu repetă

Share

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat PNL că este principalul vinovat de decesele cauzate de COVID-19 întrucât acestea ar fi avut loc cu precădere în administraţiile PNL.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Cu 24 de ore mai devreme, acest mesaj era lansat pe Facebook, de Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii România 9 de la TVR.

„Realitatea este una singură: marile focare sunt la Suceava, la Arad, la Deva şi la Braşov. Nu poţi să ataci PSD când focarele sunt în administraţiile PNL. Aici nu mai vorbim de a cui este vina – vorbim foarte clar unde mor oameni. Aceşti oameni mor în primul rând în administraţiile PNL”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Mesajul original a fost însă lansat de Ionuţ Cristache, cu 24 de ore mai devreme, pe pagina sa de Facebook, apoi a fost distribuit apoi masiv de activiştii PSD.

„Asta nu este o postare politică, e vorba strict despre date, e dacă vreţi o analiză strict statistică: Suceava – conducere PNL, Timişoara – conducere PNL, Deva-conducere PNL, ARAD-conducere PNL, Brasov-conducere PNL! Toate aceste oraşe(judeţe) au baroni galbeni! Bineînţeles, baronii cei mai răi şi cei mai ticăloşi sunt de la #ciumarosie, am convenit asta, am stabilit, am bătut-o-n cuie, e fixată, ştie toată lumea, da?! Dar cu ăştia ce facem? Că baronii galbeni au făcut numirile managerilor de spital, ei i-au girat, ei sunt ordonatorii de credite, ei sunt direct implicaţi în situaţia dată ca să nu zic vinovaţi?

Îşi face PNL o analiză internă zilele astea, cu ei va merge în continuare? Pe ei îi întreb ca ei au promis altfel de politică, fără baroni, pe baze meritocratice bla-bla?! Tot cu ăştia? Şi încă o chestiune, dacă în locul zonelor menţionate se întâmplau nenorocirile în, să luăm aşa aleatoriu: Craiova, Buzău, Teleorman, Neamţ, fiefuri roşii cum ar veni… nu mă întreb ce s-ar fi întâmplat! Vă zic direct, din experienţele noastre anterioare foarte recente, erau linşaţi PSD-istii! Lapidaţi! Aşa, linişte şi pace şi ‘toata lumea face tot posibilul să fie bine’!#MinunataTara”, a scris Cristache, pe Facebook.

Ionuţ Cristache, fost angajat la Antena 3, are acum cel mai mare salariu din TVR. Lunar, Ionuţ Cristache primeşte de la TVR un salariu brut de 36.550 de lei, adică în mână ia 26.377 de lei (aproximativ 5.650 de euro, anunţa Libertatea, în noiembrie 2018.

El câştigă aproape dublu faţă de fostul director al TVR, Irina Radu. Cristache i-a ameninţat apoi pe jurnaliştii de la Libertatea că îi dă în judecată pentru că ar fi încălcat regulamentul GDPR, dezvăluindu-i salariul obţinut din bani publici.

Citeşte şi
ALDE se prăbuşeşte complet în opţiuni de vot, PSD înoată la 22%

ALDE ar primi doar 1,4% din voturi pentru alegerile parlamentare. Pe primul loc în sondaj Read more

Ionel Arsene (PSD) către PNL: „Să vă fie ruşine, lepre incompetente şi ticăloase!”

Baronul PSD de Neamţ, Ionel Arsene, a dat publicităţii un nou mesaj suburban, în care Read more

Ştiri pe surse a postat o ştire garnisită cu o înjurătură la adresa PNL

Site-ul Ştiri pe surse, deţinut de Iosif Buble (soţul deputatei PSD Diana Tuşa), a postat Read more

Andrei Caramitru cere Guvernului să dea un pachet de OUG reactive

Andrei Caramitru consideră că decizia CCR, de a declara că neconstituţionale amenzile din perioada stării Read more

CCR a respins anularea pensiilor speciale de către PNL

Cum să-şi anuleze judecătorii CCR propriile lor pensii speciale? S-au pronunţat împotrivă şi se dovedesc Read more

Cristina Trăilă (PNL) a votat pentru realegerea aleşilor cu probleme la ANI

Deputatul Cristina Trăilă de la PNL are poate probleme sau interese legate de incompatibilităţi, ori Read more

Viorica Dăncilă vrea ca Ludovic Orban să-i ceară părerea

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă lansează un nou atac la adresa Guvernului Orban, nervoasă că Read more

PNL, scor uriaş la Sociopol (Palada), ALDE şi UDMR se estompează puternic

Dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare, PNL ar obţine 43% din voturi, arată un Read more

Cristian Ţol, primar PSD, şi-a bătut adversarul politic liberal

Primarul PSD din Vişina Noua (Olt), Cristian Ţol, a recunoscut că l-a bătut în Sâmbăta Read more

Cristian Diaconescu pune la punct Ciuma Roşie. “Şantajul politic, inadmisibil!”

Prelungirea stării de urgenţă este obligatorie, iar şantajul politic este inadmisibil, afirmă fostul consilier prezidenţial Read more

Share