home CORUPTIE, POLITICA Ionel Arsene a pierdut majoritatea din Consiliul Judeţean Neamţ

Ionel Arsene a pierdut majoritatea din Consiliul Judeţean Neamţ

Share

Un alt apropiat al lui Liviu Dragnea, Ionel, Arsene, baronul PSD de la Neamţ, a pierdut şi el majoritatea din consiliul judeţean.

Alianța pentru Modernizarea Neamțului 2020 PSD-ALDE-PPU a obținut cele mai multe mandate de consilier județean, conform Biroului Electoral Județean, însă Ionel Arsene, care a câștigat al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Neamț, nu va avea majoritate în CJ.

Alianța pentru Modernizarea Neamțului 2020 PSD-ALDE-PPU a obținut 13 dintre cele 34 de mandate de consilier. Pe poziția secundă este PNL, care are 11 mandate de consilier județean, în timp ce Alianța USR PLUS a obținut 4 mandate. În legislativul județean au mai intrat PMP și Pro România, fiecare cu câte 3 mandate de consilier.

Conform Biroului Electoral Județean, funcția de președinte al CJ Neamț a fost câștigată de social-democratul Ionel Arsene, din partea Alianței pentru Modernizarea Neamțului 2020 PSD ALDE PPU, el aflându-se la al doilea mandat.

Ionel Arsene este președinte al PSD Neamț începând din 2013.

În urmă cu câteva luni, Consiliul Județean Neamț a atribuit un contract de 7,7 milioane de lei firmei deținute Gheorghe Vlasie, finul președintelui instituției, Ionel Arsene. Înțelegerea presupune proiectarea și execuția rețelelor de utilități la Ansamblul Rezidențial Servicii Sociale în comună Dragomirești.

Share