home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Ion Cristoiu e nemulţumit că Tudorel Toader a scăpat lucruri, în interviu VIDEO

Ion Cristoiu e nemulţumit că Tudorel Toader a scăpat lucruri, în interviu VIDEO

Share

Reacţie lui Ion Cristoiu, după ce dezvăluirile lui Tudorel Toader, chiar în interviul pe care el i l-a luat, au luat amploare, intrigă şi ridică semne de întrebare.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Cristoiu este probabil singurul jurnalist din întreaga lume care nu se bucură că un interviu propriu are un atât de mare impact.

Cristoiu este nemulţumit că Tudorel Toader, în interviul pe care i l-a luat, a spus prea multe, a dezvăluit prea multe. Mai exact, Tudorel Toader, oficial de seamă al Regimului Dragnea, a descris atmosfera de teroare din guvernul PSD şi presiunile infernale pe care Dragnea şi Tăriceanu, ambii inculpaţi, le-au făcut pentru amnistie şi graţiere.

Toader a confirmat astfel tot ceea ce propagandiştii anti-DNA, printre care se numără şi Cristoiu, au negat vehement în aceşti ani.

Cristoiu a recunoscut că nu a dorit să scoată în evidenţă pasajele din interviu referitoare la acţiunile lui Dragnea şi Tariceanu pentru a obţine ordonanţa de urgenţă pe amnistie şi graţiere. El s-a limitat să posteze pe YouTube înregistrarea video a interviului de aproximativ două ore.

Prima publicaţie care a redat dezvăluirile lui Toader a fost aktual24.ro. Articolul a devenit viral, fiind distribuit de peste 50.000 de utilizatori de Facebook. Abia a doua zi, au urmat alte câteva publicaţii şi televiziuni care au redat spusele lui Toader.

„Discuţia a pornit absolut întâmplător de la mine că n-am avut ce face. A fost o frecţie, o pocnitoare, eu nu am scris nimic. Au venit aia de la Adevărul (aktual24.ro a fost primul site care a redat declaraţiile lui Toader) şi au scris, au întrebat-o pe Dăncilă, Dăncilă a confirmat nu ştiu ce. A scris şi Anca Alexandrescu nu ştiu ce. A fost o pocnitoare. Nu justifică că preşedintele, acum, că ne gândim cu relaxarea, să vorbească despre Legile Justiţiei”, a susţinut nervos Cristoiu.

„E de porc că nu a spus că pe Cristoiu TV a apărut”, l-a atacat apoi Cristoiu pe Iohannis, într-o înregistrare, pe canalul sau de YouTube. Cristoiu a susţinut apoi că dezvăluirile lui Tudorel Toader sunt un foc mic de paie.

„Totul a pornit de la interviul meu cu fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, pe cristoiutv. Am vrut să înţeleg ca istoric de ce a eşuat această guvernare PSD. Dezvăluirile dlui Toader au fost preluate în presă. A fost un foc mic de paie şi s-a stins.

Nu a fost nici o vâlvătaie, încât preşedintele României să ne anunţe că se va lucra la Legile Justiţiei. Nu are nici o legătură. Legile Justiţiei sunt o altă temă electorală. În zilele următoare, maşinăria de propagandă a Preşedinţiei, Guvernului, serviciilor va avea drept tema asta.

O să o învie şi pe Monica Macovei şi o să înceapă o discuţie, cum a încercat PSD să omoare Justiţia şi ce reformă vor face ei”, a scris Ion Cristoiu.

Citeşte şi
CCR a declarat neconstituţionale două ordonanţe date de Tudorel Toader

Mai multe articole din Legea nr. 304/2004, privind organizarea judiciară, sunt neconstituţionale, a decis CCR. Read more

Tudorel Clătănel: Dragnea mă ţinea până la 3 dimineaţa, să-mi ceară amnistie şi graţiere

Tudorel Toader, zis şi Tudorel Clătănel, pentru felul în care baleia, când era ministrul Justiţiei, Read more

Cum şi-a luat ţeapă Tudorel Toader de la Giani Stan, fostul şef al Secţiei Speciale

Fostul şef al Secţiei Speciale, Gheorghe Stan, zis Giani, i-a administrat lui Tudorel Toader o Read more

Tudorel Toader a bombardat-o pe Ana Birchall cu SMS-uri, când aceasta era în emisie

Ana Birchall a anunţat, în timp ce era într-o emisiune de la Realitatea Plus, că Read more

PSDragnea susţine că Tudorel Toader şi-a făcut vacanţa cu Daddy

PSDragnea reacţionează în urma dezvăluirilor lui Tudorel Toader, privind presiunile la care a fost supus, Read more

Tăriceanu nu vede nici o problemă cu întâlnirea de la sediul PSD din Băneasa

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu admite că a discutat cu Liviu Dragnea şi Tudorel Toader Read more

Viorica Dăncilă confirmă întâlnirea în patru din sediul PSD

Fostul premier Viorica Dăncilă confirmă, în exclusivitate pentru Adevărul, dezvăluirile făcute de Tudorel Toader în Read more

Dăncilă şi Toader au jurat pe Biblie că dau amnistia şi graţierea

Ana Birchall, fost ministru al Justiţiei, anunţă că Tudorel Toader şi Viorica Dăncilă au jurat Read more

Tudorel Toader ar putea fi acuzat de tăinuirea infracţiunii

Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei, ar putea face obiectul unui dosar de tăinuire a Read more

Tudorel Toader: Am fost sechestrat patru ore, ca să dau OUG pe Codurile Penale

Tudorel Toader, ministru al Justiţiei, dezvăluie în premieră cum au făcut presiuni uriaşe asupra sa Read more

Share