home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Ion Cristoiu continuă exerciţiile de delir public despre Iohannis

Ion Cristoiu continuă exerciţiile de delir public despre Iohannis

Share

Ion Cristoiu, analist la Antena 3 şi TVR, susţine că prestaţia lui Klaus Iohannis în această perioadă este catastrofală şi că votanţii lui „şi-au dat seama că au făcut o prostie”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Nu cred că Klaus Iohannis a câştigat sau a pierdut ceva. Iohannis s-a dovedit catastrofal ca imagine. Cei care l-au votat şi-au dat seama că au făcut o prostie. S-a văzut că i-a fost şi în 2014, şi acum, impus, a fost o manipulare a străinătăţii, a occidentalilor şi l-au pus în perioada critică, se vede ce nu s-a văzut în campanie electorală pentru că nu a avut aşa ceva.

Acum trebuie să se bată cu viaţa, cu o criză, nu ştie să se bată, să comunice. E nevoie şi Palatul Cotroceni să fie ocupat de cineva, dar dacă este pustiu o să vină coronavirusul. Îl ţinem în fereastră, citeşte acele texte, nu e exclus să facă o operaţiune gen Putin să meargă la vreun spital”, a afirmat Cristoiu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că „va fi nevoie de prelungirea stării de urgenţă”. Şeful statului a spus că textul decretului va fi elaborat în această săptămână, iar săptămâna viitoare va decreta starea de urgenţă pentru încă o lună.

Klaus Iohannis a avut, la Cotroceni, o şedinţă de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu premierul Ludovic Orban şi mai mulţi membri ai Guvernului.

Share