home CORUPTIE, POLITICA Iohannis: „Schimbaţi canalul când vedeţi la televizor politicieni care vă dau sfaturi şi le ştiu pe toate!”

Iohannis: „Schimbaţi canalul când vedeţi la televizor politicieni care vă dau sfaturi şi le ştiu pe toate!”

Share

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este foarte mulţumit de modul în care Guvernul gestionează situaţia.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„M-am interesat un pic de starea celor care au fost găsiţi pozitiv, cei 30 care sunt declaraţi bolnavi, şi am constatat că starea lor generală este bună. Mai exact, mai mulţi dintre ei nu au niciun fel de simptom, mai mulţi dintre ei au simptome foarte uşoare de tip răceală, câţiva au simptome de tip gripă, până şi persoanele mai în vârstă care au şi alte probleme de sănătate, au o stare de sănătate acceptabilă.

Asta ca să demitizam puţin boala pentru că am citit nişte articole despre un virus ucigaş, într-o manieră apocaliptică. Deci la noi, până acum, avem noroc şi cei găsiţi cu coronavirus au o stare generală de multe ori mai bună decât s-ar fi aşteptat unii”, a declarat Klaus Iohannis.

„Sunt foarte mulţumit de felul în care Guvernul Orban gestionează această criză. Măsurile sunt potrivite, au venit la timp. Speram să se termine criza coronavirus în câteva săptămâni. Pregătim un plan de măsuri pentru mediul de afaceri”, a mai spus Iohannis.

Întrebat când va fi cazul să fie instaurata starea de urgenţă, Iohannis a avut o reacţie tăioasă la adresa politicienilor.

„Dacă vă uitaţi la televizor şi vedeţi politicieni care vă dau sfaturi la toată lumea şi le ştiu pe toate, eu vă sfătuiesc să schimbaţi canalul. Luaţi sfaturi de la autorităţi, vă dau cele mai bune sfaturi şi sunt pe fază”, a declarat Iohannis.

Share