Înscenare în Voluntari. PSD-işti deghizaţi în USR-işti, cu peruci, îmbrăcaţi obscen

Share

În Voluntari, la Pandele şi Firea acasă, campania electorală capătă valenţe oribile, dincolo de puterea de înţelegere a unui om normal la cap.

Filmări în care un grup de persoane cu peruci şi îmbrăcate obscen, dar purtând tricouri cu USR, este huiduit cu furie sunt distribuite masiv pe Facebook, de către susţinători ai candidaţilor PSD.

Grupul încearcă să împartă pliante, în timp ce este huiduit de zeci de oameni, într-un cartier din Voluntari, lângă Bucureşti: „Golanilor! Homosexualilor! Plecaţi de aici”.

Înregistrarea a fost distribuită pe Facebook, de Cristinel Iliescu, consilier PSD în Sectorul 2, dar şi de alţi susţinători ai candidaţilor PSD din Capitală.

Membrii grupului poarta măşti şi ochelari de soare, deşi este aproape noapte, pentru a fi cât mai greu de recunoscut.

Acesta este Cristinel Iliescu de la PSD. Dan Cristian Popescu este candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 2. Cristinel Iliescu a fost prezent şi la ÎCCJ, pentru a-l susţine pe Liviu Dragnea, când fostul stăpân al PSD era convocat în fata judecătorilor. Postarea sa a fost distribuită de peste 1.000 de activişti PSD.

   

USR reacţionează

„Hai ca de-astea nu am mai vazut pana acum, e next level shit. Deci PSD-ul a imbracat niste barbati in tricouri fake cu Alianta*, le-a pus peruci, tocuri, le-a decupat blugii si le-a scris USR pe fund dupa care a facut o simulare cu niste cetateni care huiduie ‘bulangii’.

Nici nu stii de unde sa o iei. De la homofobie? De la instigare la ura? De la fake news? De la penibil? Buna dimineata in prima zi de campanie electorala.

*nu ne mai cheama de mult Alianta 2020 si nici nu am avut vreodata modelul ala de tricou”, a scris arhitectul Shere Marinescu (USR) pe Facebook.

Share