home CORUPTIE, POLITICA Încă unul. Andrei Gerea (fost ALDE) s-a înscris în PPUSL

Încă unul. Andrei Gerea (fost ALDE) s-a înscris în PPUSL

Share

Deputatul Andrei Gerea, fost ministru al Economiei şi al Energiei, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Andrei Gerea va prelua conducerea judeţeană a filialei PPU (social-liberal) Ilfov.

“Deputatul Andrei Gerea, fost ministru al Economiei şi al Energiei s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). (…) Acesta se alătură umaniştilor datorită componentei liberale a umanismului pragmatic, doctrina PPU (social-liberal), odată cu alţi liberali cu vechime, aşa cum sunt Graţiela Gavrilescu, Cătălin Harnagea, Corneliu Dobriţoiu şi Vlad Roşca”, arată un comunicat al formaţiunii politice.

Andrei Gerea este economist, fiind membru în Parlamentul României din 2004. A fost ministru al Economiei în guvernul Uniunii Social-Liberale şi, ulterior, al Energiei, Mediului de Afaceri şi IMM-uri.

“De când fac politică, am rămas fidel principiilor liberale. De fiecare dată când am fost în poziţii de decident am sprijinit economia românească, IMM-urile româneşti şi clasa de mijloc.

Poate că, tocmai de aceea, accentul pe care umaniştii îl pun pe sprijinirea clasei de mijloc a fost un argument hotărâtor pentru mine. România este una din ţările cu cel mai ridicat nivel de polarizare din Uniunea Europeană, cu discrepanţe sociale uriaşe, iar asta se vede cel mai bine în această coronacriză.

O clasă de mijloc puternică înseamnă stabilitate, iar alături de noii mei colegi din PPU (social-liberal), unii dintre ei cu care am făcut deja echipă, am încredere că putem contribui efectiv la construirea şi consolidarea acestei clase de mijloc”, a precizat fostul ministru al Economiei şi al Energiei.

Share