IN GURA PRESEI ELECTRICITATII LUI BASESCU: Mircea Badea s-a batut cu laptopul

Share

Mircea Badea, realizatorul emisiunii “In Gura Presei”, vorbea despre Traian Basescu, atunci cand lumina in studio s-a intrerupt. De doua ori. O fi vreun semn? Badea cita dintr-un interviu al Alinei Mungiu, publicat de Academia Catavencu, in care aceasta vorbeste despre Basescu, familia lui si apropiatii acestuia.

Tipul tocmai lectura spusele Alinei Mungiu despre Elena Udrea:

Intrebata de ce a spus aceasta despre ea ca este invidioasa, aceasta a replicat: atat o duce capul, nu are orizont dincolo de persoane. Da, visul meu este sa conduc Ministerul Turismului, a carui desfiintare am pus-o din anul 1996 in programul CDR“.

In acel moment, cand urmau, desigur, obisnuitele comentarii malitioase tipice, a cazut curentul prima data. La cea de-a doua cadere de curent, POC! – a tipat laptopul la Mircea Badea. Restul se vede in embedul furnizat de VideoNews.

Asteptam sa vedem cum se rupe scaunul cu Razvan Dumitrescu, mouse-ul ii repara freza lui Valentin Stan, pocneste becul in emisie in nasul lui Adi Ursu, lui Victor Ciutacu nu-i merge beta, iar Mugur Ciuvica face condens, in timp ce e in direct simultan pe doua televiziuni.

Este neshte chestii…

Share