Implantul de păr realizat în clinica din România – Dr. Felix Hair Implant propune tehnica Q-FUE

Share

Se spune că baba la frumusețe rabdă. Așa ar trebui să fie însă? Cu tehnicile actuale, datorită medicinei avansate pacientul nu mai trebuie să treacă prin chin când are parte de o intervenție medicală. Din rândul celor de ordin estetic implantul de păr pare să fie tot mai popular.

Explicația este una simplă: bărbații sau femeile deopotrivă care observă că alopecia pune stăpânire pe viețile lor apelează la un implant de păr pentru a corecta această problemă. Este o necesitate din punct de vedere estetic, dar efectele se resimt la nivel extins. Persoana care suferă din lipsă de păr trece de la frustrare la deznădejde, de la disperare la depresie. Nimic nu poate stopa acest efect, apar efectiv pete de gol pe scalp, iar pentru a le masca orice ați încerca este de efect pe moment.

Unde se face implant de păr în România

Implant de păr la standarde europene poate fi realizat într-o clinică bucureșteană de top. Pentru o perioadă lungă de timp, cei care treceau de pragul emoțiilor și stărilor așa cum au fost explicate anterior, își luau inima în dinți și mergeau peste hotare. Asta pentru a se asigura că intervenția de tip implant par femei sau bărbați este la standarde înalte. Acum însă, există într-o clinică bucureșteană acest tip de intervenție cu rezultate de top.

La Dr. Felix Hair Implant au loc proceduri de implant de păr, barbă sau sprâncene la înalte standarde internaţionale. Este aplicată de fiecare dată tehnica avansată Q-FUE. Iar aceasta face o mare diferență în ceea ce privește confortul pacientului, recuperarea sa, dar și rezultatul final. Față de clasica variantă, în ceea ce privește Q-FUE nu mai vorbim despre metoda aceea invazivă, de tăiere de scalp care lasă cicatrici.

Datorită acestei tehnici avansate de transplant de păr, ce presupune multă muncă manuală, implant fir cu fir în unghiul dorit, părul va crește cu un aspect natural. Recuperarea este mai facilă și mai rapidă, sângerări deloc, pacientul are deci de partea sa această tehnică care aduce rezultate mai bune.

Cât costă un implant de păr

Este greu de estimat, iar la o simplă căutare implant par pret vă arată prețuri atat de diferite. Asta pentru că de la caz la caz severitatea afecțiunii ce a determinat căderea părului este alta, iar zonele depletate pot fi mai restrânse sau mai extinse. De asemenea, depinde nu doar de suprafață, ci și de calitatea firelor de păr ce sunt recoltate tot de la pacient, din zona cefei.

Cert este că la Dr. Felix Hair Implant veți obține îndrumarea necesară tocmai de la lectori care prezintă cazuri la unele dintre cele mai prestigioase congrese internaţionale din domeniul transplantului de păr. O primă întrevedere între medic și pacient, consultul de specialitate este necesar pentru ca medicul să ofere un verdict privind abordarea medicală și prețul. Există și soluții de finanțare, de tip plată în rate.

Țineți cont că implantul de păr este singura soluție permanentă pentru cei care suferă de alopecie, de căderea părului în exces, ce lasă goluri în scalpul pacientului. Orice altă metodă este temporară și culmea, chiar mai scumpă pe termen lung.

Contact:
Tel: +40 720 254 368
Sos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, București, România
office@drfelix.ro

Share