Ilan Şor a şters-o la Moscova, Plaho ar fi fugit din R. Moldova

Share

Presa de la Chișinău susține că din Basarabia ar fi dat bir cu fugiții Ilan Şor, unul dintre cei mai controversați colaboratori ai lui Plahotniuc.

Există informații că soția lui Șor și copiii cuplului ar fi zburat la Moscova, cu un avion privat, dar nu se știe nimic sigur despre omul de afaceri.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Presa moldovenească speculează că ținta unora dintre avioane ar fi Istanbul.

Cotroversatul oligarh Vladimir Plahotniuc, pe de altă parte, ”a plecat pentru câteva zile din țară, la familia sa”, a informat PDM, prin intermediul unui comunicat oficial postat pe site-ul formațiunii.

Plahotniuc a părăsit Republica Moldova după anunțul trecerii PDM în opoziție.

“În legătura cu speculaţiile apărute în presă despre aşa-zisa dispariţie a liderului PDM, precizăm că domnul Vlad Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din ţară, la familia sa”, se arată în comunicat.

Oligarhul este divorțat, fosta soție locuind în Elveția, împreună cu copiii. Premierul proeuropean Maia Sandu a precizat vineri că Plahotniuc și acoliții săi se află în vizorul Justiției.

Presa din Basarabia speculează că mai mulți lideri ai PDM au dat bir cu fugiții din țară, destinațiile predilecte fiind Moscova, Odesa, Londra și Istanbul.

Share