home POLITICA Hrebe Jr. si-a lansat o carte, in aplauzele grangurilor ASE (Aciduzzul pentru BadPolitics)

Hrebe Jr. si-a lansat o carte, in aplauzele grangurilor ASE (Aciduzzul pentru BadPolitics)

Share

~Motto: Fii sefilor vostri vor deveni sefii fiilor vostri ! (gen. Mircea Chelaru).~

Un eveniment de o importanta epocala a fost eclipsat, din pacate, zilele astea de recentele scandaluri de presa. Andrei Hrebenciuc, fiul guzganului rozaliu, Viorel, un putzoi de 23 de ani, care, prin meritele sale, evident, a ajuns asistent universitar, a mai facut un pas in cariera sa de exceptie – a lansat o carte de referinta pentru economia mondiala care ii face sa roseasca de rusine chiar si pe laureatii premiului Nobel pentru economie.

FOTO: Cotidianul – E bun MBA-ul românesc?

Toata lumea a tremurat de emotie in Aula Magna a Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti la vederea noului guru al economiei mondiale. Atmosfera “high-class” in care s-a desfasurat evenimentul a fost intretinuta cu putin Bolero de Ravel (la misto, evident) pana si-au facut aparitia politicienii, niste neokominternisti din esalonul doi – Valeriu Zgonea, deputatul Georgian Pop si prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu.

Alaturi, bineinteles, de Guzganul Rozaliu, postat mot in primul rand.

Ulterior, adunarea a fost onorata de Intaiul Ecologist Moguloid al tarii, autoreferentialul Dragos Bucurenci. Gasca penala a mai fost completata de studenti, profesori, dar si de iubita lui Andrei Hrebenciuc, Irina Noaptes, care a sosit tocmai de la Paris pentru marele eveniment.

“Sarbatoritul” ne-a incantat apoi cu inteligenta sa sclipitoare, dincolo de lucrurile materiale. Iata o mostra: „In loc să te bati cu Basescu precum tata, mai bine te lupti cu criza globala, nu de alta dar asta mica, criza, nu ar avea atatea servicii la buzunar”, a declarat subtil si strengareste viitorul neocomunist-capitalist de nadejde al tarii.

Titlul operei demonstreaza profunzimea crepusculara si gandirea ezoterica a micului PSD-ist, demn urmas al ilustrului sau tata: „Iluzia – erou şi antierou in crizele economice” – chiar acesta este titlul operei!

Nu vom insista asupra discursurilor ilustrilor invitati pentru ca riscam sa le luam toata savoarea spontaneitatii. Doar le vom prezenta ca atare, mai jos ca sa va faceti o parere:

Iata ce a spus Rectorul ASE, I. Gh. Rosca:

Nu pot vorbi despre carte. Nu am citit-o. Andrei este un tip foarte curajos. Lupta lui este să arate că este Andrei, nu Viorel. Andrei este preparatorul meu, Viorel a fost colegul meu. El scrie într-un stil care nu ne apartine noua romanilor. (care „noua romanilor”?! – n.r.)

Creeaza un nou curent: romanul ştiintific (sic!!?). Cred că Andrei are talent pedagogic. El este iubit de studenti pentru ca si el ii iubeste. Este un talent stiinţific. Este un bun manager. El stie sa invarta hartiile la fel de bine ca taica-su. El este un model pentru tineri. Am un băiat, care este masterand la ASE. Modelul lui este Andrei. Iti mulţumesc, Andrei” (sa mori tu, nea Rosca! – n.r.)

Iata si spasmul intelectual al Decanului Facultatii de Economie, Dinu Marin:

E vorba de ceva aparte aici. Un foarte tanar universitar a publicat o carte, inainte de a-si publica teza de doctorat (ciudat nu?!!), ceea ce din cate ştiu eu nu s-a mai întamplat. Asistam la lansarea unei carti care ne incita. Andrei Hrebenciuc chiar a scris aceasta carte. Şi a publicat-o.

Pur si simplu secatuit de vlaga intelectuala dupa atetea felatii repetate, autorul a fost laconic. Le-a multumit profesorilor, parintilor (avea si de ce – n.r.) si a incheiat apoteotic si sententios: „Toată viaţa este o iluzie”!… citeste tot aici

Share