Hagi nu merge la vot. “Noi muncim, noi facem fotbal!” Reacţia lui CTP

Share

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu reacţionează dur după ce Gheorghe Hagi a anunţat că el nu este interesat de alegerile de duminică. „Ăia care găsesc timp să meargă la urne rezultă că sunt nişte pierde-vară fără ocupaţie”, a comentat CTP.

„La vot? Nici nu ştiam. Noi muncim, noi facem fotbal şi ne interesează fotbalul. Fotbalul ne interesează şi nu altceva”, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute înaintea finalei Cupei României, dintre Astra şi Viitorul.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Cristian Tudor Popescu a comentat usturător reacţia lui Gică Hagi.

„Nici eu nu ştiam că Gică Hagi a jucat pentru naţională Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte ţări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul şi atât. Echipa lui putea să se numească Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi îi e totuna, fotbal să fie.

‘Regele’ n-are treabă cu ţara, el are treabă numai cu mingea şi piciorul. Votul e cu mâna, e henţ.

Ceea ce nu-l împiedică să facă vorbire, indignat, despre falimentul sprijinirii sportului de către statul român. Dar nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva, căci el munceşte, ăia care găsesc timp să meargă la urne rezultă că sunt nişte pierde-vară fără ocupaţie…”, a scris CTP

Share