home CORUPTIE, POLITICA Graţiela Gavrilescu şi Ion Mocioalcă sunt primii pe listele PSD

Graţiela Gavrilescu şi Ion Mocioalcă sunt primii pe listele PSD

Share

O traseistă notorie, Graţiela Gavrilescu, şi un domn obscur, pe nume Ion Mocioalcă, se întorc la partidul-mumă. Şi ciumă. Roşie.

Consiliului Politic Național al PSD a validat parțial lista cu candidații la Camera Deputaților și Senat, în 19 județe. Pentru celelalte 22 de județe, se va organiza o nouă ședință a conducerii lărgite a formațiunii, a anunțat prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu.

„În Consiliul Politic Național am validat listele pentru 19 organizații, urmând ca mâine să facem o altă ședința a CPN, pentru restul de organizații”, a declarat Sorin Grindeanu, la finalul ședinței Consiliului Politic Național al PSD.

Printe numele validate de către PSD, în ședința CPN, se află Dumitru Coarnă, președintele Federației Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România, care va fi primul pe lista la Camera Deputaților, din partea PSD Călărași.

Grațiela Gavrilescu, membru PP-USL, va candida pe un loc eligibil, la Camera Deputaţilor, din partea PSD Prahova. „Doamna Grațiela Gavrilescu este membru PSD, candidează la Prahova”, a subliniat Grindeanu.

Gavrilescu a mai fost anterior în alte șapte partide.

Ion Mocioalcă, secretar general al Pro România, a părăsit partidul lui Victor Ponta și s-a înscris în PSD. Acesta va obține un loc eligibil la Senat, din partea organizației PSD Caraș Severin. Conducerea PSD se reunește din nou azi, pentru a valida și restul candidaturilor.

Share