home CORUPTIE, POLITICA Graţiela Gavrilescu a trecut la PPUSL-ul lui Dan Voiculescu

Graţiela Gavrilescu a trecut la PPUSL-ul lui Dan Voiculescu

Share

Fostul ministru ALDE al Mediului din guvernarea PSD, deputatul Graţiela Gavrilescu, a anunţat că s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). PPUSL este controlat de Dan Voiculescu.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Gavrilescu a demisionat din ALDE pentru a rămâne încă două săptămâni în Guvernul Dăncila.

Şi-a început cariera tot în partidul lui Voiculescu, în urmă cu 20 de ani, însă de atunci a mai trecut pe la PNL, PD, PDL, ALDE, Forţa Naţională şi acum iar la PPUSL.

,,Nicăieri nu-i mai bine ca la tine acasă. Am început politica la Umanişti şi oriunde m-a purtat evoluţia politică din ultimii 20 de ani, am rămas întotdeauna loială principiilor social-liberale şi obiectivului de a asigura un mediu cât mai sănătos în România. Mai mult decât oricând, actuala criză a demonstrat că ţara noastră are nevoie de fructificarea propriilor resurse, de susţinerea producătorilor romani, de promovarea clasei de mijloc, singura care poate ne asigura stabilitatea şi progresul economic. Am convingerea că reprezentarea PPU-SL în Parlament va continua să se consolideze pentru că România are nevoie de promovarea soluţiilor umaniste la nivel legislativ”, a transmis Graţiela Gavrilescu, care preia conducerea organizaţiei judeţene Prahova a partidului.

Daniel Ionaşcu, preşedintele executiv al PPUSL, afirma că venirea Graţielei Gabrilescu în partid este o nouă confirmare a tendinţei de consolidare a umaniştilor, ale căror proiecte vor fi susţinute de o nouă voce.

„Aşa au demonstrat-o inclusiv cele mai recente sondaje, echipa umanista se consolidează constant. În urma deciziei doamnei Graţiela Gavrilescu, umanista de-o viaţă, de a se alătura partidului nostru, PPU – ŞL îşi va promova proiectele şi la nivel parlamentar. Clasa de mijloc din România va fi susţinută de acum înainte de o nouă voce cu experienţa politică şi administrativă incontestabilă. Construind temeinic – cu demnitate, onoare şi curaj – umaniştii devin o forţă politică relevantă, contribuind cu soluţii concrete la depăşirea crizei economice şi sanitare generate de pandemia de coronavirus”, a spus Daniel Ionaşcu.

Share