Godină: Bode a monopolizat pagina de Facebook a Poliţiei

Share

Polițistul brașovean Marian Godină îl critică pe ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, pentru ce face cu Poliţia Română.

Godină subliniază că de mai mult timp a observat că pagina oficială a Poliției Române e dedicată aproape în întregime ministrului de Interne, Lucian Bode, liderul de facto al PNL.

În loc să fie promovate activități și aspecte care țin de activitatea directă a polițiștilor, pe pagina oficială a instituției i se face reclamă ministrului Bode, fiind permanent date share la declarațiile și mesajele sale.

„Opinez că e profund greșit ca Poliția Română să-i facă imagine unui om politic și pare ceva de o slugărnicie incredibilă”, scrie polițistul brașovean.

Acesta mai arată că sunt multe cazuri ale unor polițiști corupți sau boacăne, cum le numeşte el, comise de unii agenți, care sunt trecute cu vederea, în timp ce pe pagina Poliției sunt promovate doar lucrurile pozitive.

Godină subliniază că Bode e om politic, nu e polițist, „chiar dacă merge el cu sirene și girofaruri prin trafic”, si firesc ar fi să își promoveze activitatea pe pagina Ministerului de Interne.

Share