Giovanni Francesco, cal troian DNA în familia lui Traian Băsescu?

Share

Prezenţa italianului Giovanni Francesco în familia lui Traian Băsescu nu a fost de bun augur pentru cel de-al doilea. Trimis în judecată de DNA în dosarul Ioanei Băsescu, acesta ar fi venit cablat la fata preşedintelui.

Traian Băsescu diseară la RTV, userii Facebook îl fac praf şi pulbere

Dosarele ce devastează familia fostului preşedinte s-ar sprijini pe ajutorul dat de italian, susţine jurnalistul Alex Costache. Ioana Băsescu, Elena Udrea şi Dan Andronic au fost trimişi zilele trecute în judecată. Este vorba despre dosarul finanţării nelegale a campaniei prezidenţiale a lui Traian Băsescu.

Giovanni Francesco, un posibil declanşator al acţiunilor actuale ale lui Băsescu

Pentru că s-a lăsar cablat şi procurorii au aflat lucruri, Giovanni Fancesco ar putea primi jumătate din pedeapsă. Este unul dintre motivele explicite de supărare ale lui Traian Băsescu pe procurorii anticorupţie.

Însă aceştia procedează legal. La fel şi în cazul Elenei Udrea. şi în multe alte cazuri. Aşa s-a explica nenumăratele zicători nepieritoare lnsate public în ultimul an de fostul preşedinte. Este ciudat cum de informaţiile referitoare la cablarea italianului au fost lansate fi de fugarul Sebastian Ghiţă.

Aşadar,devine foarte verosimil cum fostul şef de stat pro-NATO şi UE ajunge acum să-şi dorească lucruri ciudate. De exemplu, ca aliatul de azi să nu revină prea acurând din Serbia, ba chiar să dispară. Ori ca DNA să devină nomine odiosa în mediul public românesc.

DNA cu toroipanul Giovanni Francesco, Sistemul Corupt cu toroipanul Dan Andronic

Ceea ce e cam greu de crezut că se va întâmpla prea curând. Aşa că jolly-jokerul Dan Andronic, fost candidat la legislative pe listele PMP, a fost pus să “dezvăluie” chestiile cu Arhiva SIPA. Menite să contribuie la discreditarea deciziilor pe care le iau magistraţii în România.

Altfel, cum s-ar explica faptul că lumea l-a băgat în seamă pe Andronic? Astfel, Traian Băsescu devine un membru de seamă al Sistemului Corupt. Care şi-a schimbat, de la OUG 13 încoace, tactica. Acum lucrează prin metoda picăturii chinezeşti.

Pune câte o cărămiduţă indignifiantă din când în când la construirea aceluiaşi edificiu anti-anti corupţie. Care devine tot mai vizibil. Ceva din perseverenţa diabolică a nativului scorpion Traian Băsescu se cunoaşte în această lucrare cu multe elemente subterane.

Traian Băsescu a scăpat de Dosarul Retrocedărilor

Ancheta deschisă de Parchetul instanţei supreme, în care era vizat fostul preşedinte Traian Băsescu pentru retrocedarea mai multor case din centrul Capitalei, în 2003, când era primar general, a avut ca deznodământ clasarea dosarului.

Informaţia privind clasarea dosarului în care figura numele fostului şef al statului a fost comunicată luni de reprezentanţii Parchetului. În 8 mai, Traian Băsescu a fost audiat la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în acest dosar privind retrocedarea a 66 de case de pe strada Şerban Vodă din Captială.

Fostul preşedinte nu a dorit să spună atunci ce declaraţii a dat în faţa anchetatorilor. Întrebat dacă îl cunoaşte pe cetăţeanul american Nicholas Jordan, cel căruia i-au fost retrocedate, în 2003, cele 66 de case, Băsescu a spus că nu ştie cine este acesta. De asemenea, întrebat cum a fost posibil să restituie 66 de case într-o singura zi, Băsescu a spus: “În condiţiile legii”.

Share