home CORUPTIE, POLITICA Ghiţă. Să râdem cu Seby Ghiţă vorbind tâmpenii despre Codruţa Kovesi

Ghiţă. Să râdem cu Seby Ghiţă vorbind tâmpenii despre Codruţa Kovesi

Share

În ultimele zile, atacurile lui Seby Ghiţă asupra fostului procuror-şef al DNA, Codruţa Kovesi, s-au intensificat. Ele sunt complet nejustificate.

Fugarul nu reuşeşte să argumenteze coerent acuzaţiile pe care le face şi atunci ceea ce spune este rizibil. Vom comenta mai jos pe marginea tâmpeniilor debitate de Ghiţă. Pe care nu credem că o să-l mai vedem vreodată la portiţă.

Ghiţă: Kovesi a acoperit hoţiile străinilor, arestând români

Știți cine a făcut sistemul informatic de la ANAF? Oracle! Nu e nicio firmă românească! Sistemul de la ANAF nu e făcut de o firmă românească. Haideți să încetăm în România să ne mai batem joc de români! Vă e frică să spuneți că niște străini au făcut sistemul și acel sistem nu merge, iar Kovesi să aresteze români? Kovesi a făcut totul să acopere acele hoții, arestând românii!

Oracle a pus sistemul informatic ANAF, pe o versiune de acum 12 ani, din 2007, prin anul 2011. De atunci, pentru a rămâne performant, acesta trebuia upgradat în continuu. În general, hoţíi fac infractori de toate neamurile, în România, ca peste tot în lume.

Exemplu de firmă românească cu manager român care a dăcut hoţii: Siveco, cu Irina Socol. Exemplu de firmă străină băgată în hoţii: Microsoft, cu Silviu Hotăran.

Ghiţă: Kovesi i-a dirijat pe Negulescu şi Onea

”În încercarea ei de a acoperi trecutul, mi-a făcut aceste dosare și i-a dirijat pe Negulescu și Onea să falsifice probe și să mă acuze pe nedrept și să-și construiască o statuie de zeiță a dreptății”, a declarat Ghiță, pentru B1 TV.

Totul este construit pe prezumpţii şi opinii personale subiective. În acest moment, Negulescu şi Onea sunt investigaţi în interiorul breslei. La final, am putea afla inversul a ceea ce susţin nişte trimişi în judecată despre ei.

În fapt, o caracteristică a acestei poveşti este că nişte oameni cu probleme cu legea vor să-i bage la puşcărie pe cei care îi anchetează sau i-au anchetat. Ce ştim în prezent este că Negulescu (cu tot comportamentul său mai excentric), ca şi Onea şi subordonaţii săi, au procedat corect. Iar propaganda asta îndrăcită ne îndeamnă să credem că aşa stau lucrurile.

Ghiţă, afirmaţii neacoperite cu probe

Întrebat de moderatorul Silviu Mănăstire dacă a încercat să afle de la aceasta ce anume a supărat-o, Sebastian Ghiță a răspuns: ”am încercat și mi-a spus ”știi, tu ești penal”. În încercarea ei de a se face plăcută noilor puteri, de a-și construi cariera eruopeană, de a-și înălța succesul pe cadavrele și distrugerea altora, Kovesi a încercat cu toată puterea să-și acopere trecutul”.

Silviu Mănăstire a insistat cu întrebările despre relația de amiciție ce a existat între Ghiță și Kovesi, dar fostul deputat nu a vrut să vorbească: ”cred că aceste lucruri trebuie să fie niște întrebări pentru dânsa”.

Şi putin poate să susţină că a fost la schi în Soci cu Angela Merkel. Că el era deghizat în pinguin şi ea în pinguină şi că au plătit hotelul în lire turceşti.

Ghiţă îi da-nainte cu poza pe care i-a arătat-o lui Cristoiu, dar noi n-am văzut-o

Întrebat de Victor Ciutacu dacă proba depusă este poza arătată lui Ion Cristoiu în cadrul unui interviu din Serbia, Sebastian Ghiţă a declarat:

“Şi aceea. Sunt mult mai multe probe importante, este normal pentru orice om să se apere. Am spus tot ce ştiam despre dna Kovesi şi tot ce m-a întrebat dna procuror. Ea a încercat să îmi închidă gura pentru că știam ce a făcut în tinerețe.

Ea mi-a făcut dosare cu probe false, toate au denunțători falși. Mi-am dat seama că a încercat să mă închidă pentru că știam două lucruri: cea cu cucuveaua mov și cu avionul din Jakarta. Asta am spus la audieri. Doamna procuror știe și mai multe lucruri decât știu eu că s-a întâmplat.”, a spus Sebastian Ghiță.

Sunt afirmaţii fără acoperire, făcute de către un fugar dat în urmărire prin Interpol. Alegaţia cu mail-ul “cucuveaua mov” şi tot ce se tot leagă de acesta este clar o făcătură a corupţilor. Restul e deşertăciune.

Ghiţă:După ce ancheta procurorilor va fi finalizată, voi da filmele şi pozele cu Kovesi

Eu am fost unul dintre aceia care știa câte ceva despre ea. Magistrații au început să investhigeze. Eu am fost audiat prin teleconferință. Eu am probe: poze, filme și martori. Astea le am pentru mărturia mincinoasă. Nu vă spun nimic despre martori.

După ce ancheta procurorilor va fi finalizată, voi da filmele și pozele cu Kovesi. Kovesi să fie judeacată de mine, asta să o facă procurorii. Pe lângă probele de care v-am spus, am mai prezentat niște mailuri. Procurorii au deschis dosar chiar pentru operațiunea Jakarta.

Încă o dată: o grupare de condamnaţi, trimişi în judecată, urmăriţi penali şi cercetaţi penal au pus mâna pe putere în ţară şi încearcă să-şi bage la puşcărie anchetatorii, ca să scape de pedepsele pe care ştiu că le-ar putea primi.

Toată această propagandă penibilă are o singură însuşire: este foarte masticabilă pentru creierele deja îmbâcsite de ani de zile cu o întreagă realitate paralelă, în care enormităţile ce sunt debitate zilnic devin credibile. O operaţiune destructivă tipică Moscovei.

Share