home CORUPTIE, POLITICA Gest obscen făcut de Florin Iordache de la tribuna Parlamentului

Gest obscen făcut de Florin Iordache de la tribuna Parlamentului

Share

Gest obscen ăcut de Florin Iordache de la tribuna Parlamentului, care denotă starea de tensiune ce domină gruparea PSD-ALDE din Legislativ în aceste zile.

Deputatul PSD Florin Iordache s-a manifestat astfel după un discurs în plen, în care i-a atacat pe parlamentarii USR și PN pentru criticile pe care le-au adus la modificările Legilor Justiției.

Opoziția l-a aplaudat ironic după acest gest.

„Vom merge mai departe cu toată opoziţia pe care a arătat-o Comisia Europeană. Vrem să fim independenţi, vrem să decidem potrivit Constituţiei, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau alţii!”, a spus Florin Iordache, înainte să facă gestul obscen.

Gest obscen şi perseverenţă în făcut rele

„Implementarea solicitărilor absurde ale Comisiei Europene din MCV ar bloca întreaga justiție din România”, este titlul unui comunicat semnat de Florin Iordache transmis marți.

Am început parcurgerea raportului MCV pe anul 2018, prin care niste “experți” necunoscuți dau indicații României cu privire la aplicarea unor legi DEJA în vigoare, iar absurdul uneia dintre recomandări iese cu totul în evidență.

Astfel, Comisia Europeană solicită Parlamentului, prin raportul MCV, nici mai mult nici mai puțin decât “oprirea imediată a implementării legilor justiției realizate de Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției, precum și a ordonanțelor de urgență emise de Guvern, stoparea implementării Codului Penal și a Codului de Procedură Penală”, spunea Florin Iordache.

În plenul Camerei Deputaților s-au votat mai multe proiecte de lege, dar și Ordonanțele de Urgență 90 și 92.

Share