George Simion, copreşedinte AUR, anunţă că se va vaccina

Share

Încep să se caşte falii între George Simion şi Diana Iovanovici Şoşoacă, într-o chestiune esenţială pentru politica A.U.R..

Copreşedintele AUR, George Simion, a declarat la Antena 3 că este de acord să se vaccineze, dar spre finalul campaniei.
Unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai vaccinării este însă chiar cel mai cunoscut parlamentar al AUR, senatoarea AUR Diana Şoşoacă.
„Mă voi vaccina, dar spre final dacă e cazul, pentru că sunt mulți… Am 34 de ani, sunt tânăr, am o sănătate care nu dă semne de slăbiciuni. Nu cred că eu trebuie să beneficiez de vaccin. (…) Să lăsăm la latitudinea fiecărui cetățean această decizie, fiecare să se informeze”, a declarat Simion, la Antena 3.
Într-un alt live înainte de alegeri, senatorul AUR Diana Şoşoacă a afirmat că populația României va fi luată cu forță de Armată, din case, și va fi dusă pentru a fi vaccinată cu forța, în noile spitale modulare. „Vor să ne ducă precum vitele la abator, la moarte”, a spus Şoşoacă despre vaccinare.
„În momentul ăsta voi spune un adevăr în premieră națională. Toate (spitalele mobile), atenție, este un abator pentru români. Romexpo, Leţcani, Ana Aslan și toate celelalte spitale modulare construite de ăștia, toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se va face vaccinarea forțată.
De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei să bage Armata, domnule Iohannis. Hai, că spun eu ce vrei să faci, ca să știe poporul român. Dacă noi nu întrăm în Parlament va trebui să luptăm la baionetă cu ăștia, pentru că ne vor lua pe sus.
Vor să ne ducă precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulgă cu Armata din case și să ne ducă acolo, ca pe vite, la tăiere. Ascultați-mă ce vă spun, România în momentul ăsta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut că noi suntem țară experimentală pentru vaccinuri, sper să scăpăm odată de nemernicii ăștia, nu se poate așa ceva. L-ați auzit pe unul să spună ce vă spun eu?”, a spus Şoşoacă, într-un live, pe Facebook.
Share