George Simion către Newsweek România: “Vidanjorilor!”

Share

George Simion a refuzat să spună cât a plătit ca să fie la o reuniune a conservatorilor în SUA, unde va vorbi Donald Trump.

După ce a pretins că e invitat și se va afla pe aceeași scenă cu Trump, șeful AUR, George Simion, ne-a făcut mincinoși, vidanjori și a închis conversația.

George Simion către Newsweek România: “Vidanjorilor!”

George Simion s-a gândit să puncteze politic și a zburat peste ocean alături de mai mulți colegi din AUR, printre care Claudiu Târziu, Cristian Terheș și Marian Cucșa. Mai jos, îi vedeți într-o pretinsă conferință de presă, unde sunt înregistrați de un singur microfon.

Din SUA, George Simion a anunțat pe FB că „în următoarele 3 zile voi fi în Washington DC ca invitat la cea mai mare conferință republicană: CPAC / The Conservative Political Action Conference”.

El s-a pozat pe holurile reuniunii lângă o imagine mare cu Donald Trump. Fostul președinte al SUA este anunțat că va ține un discurs în cursul zilei de sâmbătă. Postarea lui George Simion a stârnit un val mare de entuziasm în rândul susținătorilor săi, care au distribuit masiv postarea.

Citeşte şi: George Simion şi Şoşoacă, alungaţi de fermierii protestatari

The Conservative Political Action Conference”, unde se află Simion, este un eveniment anual al conservatorilor americani. Informații găsiți AICI.

La eveniment participă activiști conservatori și oficiali aleși din Statele Unite. CPAC este găzduită de American Conservative Union. Prima CPAC a avut loc în 1974. Anul acesta, invitatul de onoare este Donald Trump, conform Newsweek România.

Conferința mai are un rol important: strângerea de fonduri. În afara donațiilor, participanții plătesc un bilet. Costul unui bilet începe de la 50 $ și ajunge la peste 600 $, după cum se vede mai jos.

Citeşte şi: Rodica Boancă, ex-senatoare AUR: George Simion a lovit o femeie

L-am întrebat pe George Simion dacă a plătit un bilet pentru a ajunge la conferință. După ce ne-a catalogat „mincinoși” și „vidanjori”, Simion a pretins că este invitat și speaker. L-am întrebat cine l-a invitat și când va vorbi, dar Simion s-a retras din discuție cu o nouă înjurătură.

Newsweek: Buna ziua. Petre Bădică sunt, jurnalist la Newsweek Romania. Îmi puteți spune de către cine ați fost invitat la „cea mai mare conferință republicană: CPAC / The Conservative Political Action Conference”? Sau ați plătit bilet? În cazul în care ați plătit bilet, la ce categorie a fost? Mulțumesc.

George Simion: O să răspund unor jurnaliști echidistanți, dumneavoastră mințiți grav despre noi. Eu sunt speaker la această conferință, nu trebuie să plătesc bilete, căutați în altă parte, vidanjorilor.

Citeşte şi: George Simion, diabolizatorul

Newsweek România: Puteți răspunde foarte simplu: de la cine ați primit invitația. Când veți ține discursul? Și unde? Vă veți afla pe aceeași scenă cu Donald Trump, care va vorbi sâmbătă?

Share