home EVENIMENT, POLITICA Genunche: „Erorile nu se pot corecta în politică, dar greşelile se pot corecta”

Genunche: „Erorile nu se pot corecta în politică, dar greşelile se pot corecta”

Share

Senatorul PSD Liviu Marian Pop, fost ministru al Educatiei, supranumit Genunche, a emis un panseu, intr-o emisiune de la Digi24, care a starnit stupefactie in studio.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Erorile nu se pot corecta in politica, dar greselile se pot corecta”, a declarat senatorul PSD despre actiunile noii conduceri a PSD privind „reformarea” PSD.

Intrebat de Ciprian Ciucu de la PNL care este diferenta intre „eroare” si „greseala”, Pop a raspuns: „Daca sunteti matematician, este o mare diferenta intre eroare si greaseala”. Senatorul PSD nu a mai detaliat, desi Ciucu a insistat sa-i explice.

Cum defineste DEX „eroarea”:

EROARE, erori, s. f. 1. Cunostinta, idee, parere, opinie gresita; ceea ce e gresit; greseala. ◊ Expr. A induce (pe cineva) in eroare = a insela, a amagi. 2. Falsa reprezentare asupra unei situatii de fapt ori asupra existentei unui act normativ. ◊ Eroare judiciara = stabilire gresita a faptelor dintr-un proces penal, care duce la pronuntarea unei condamnari nedrepte. 3. Diferenta dintre valoarea reala a unei marimi si valoarea calculata a acestei marimi. – Din fr. erreur, lat. error, -oris.

Share