home ECONOMIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Gafa uriasa la Realitatea TV

Gafa uriasa la Realitatea TV

Share

Cel putin timp de trei ore am stat pe Realitatea TV, asteptand o mareata caseta-beton, care sa dea cu roatele-n sus “inconstienta Guvernului Boc, pus pe dat in barci cu banii publici, in conditiile in care tara este, nu-i asa, to’a’asi, in criza”.

Timp de trei ore am vazut curgand pe banda de sus ca reprezentantii PDL, care s-au intalnit cu Basescu, s-au certat cu acesta ca la piata, iar el i-a chelfanit, punandu-i la punct si spunandu-le ce sa faca maine.

Imaginea generala asupra a ceea ce s-a intamplat azi la Palatul Snagov a fost ca acolo Traian Basescu a intrat puternic in coliziune cu fostii sai colegi de partid, cu care a sters podelele.

In acest timp, Realitatea TV ne-a intoxicat cu tot felul de bazaconii, transmise ritmic de Mihai Tatulici. Ca un reporter, in pofida controlului strict, a reusit sa intre in sala si, cu o camera ascunsa, a facut o filmare de la discutiile dintre seful statului si reprezentantii PDL.

Ca sunt secvente trasnet, in cursul carora il vom vedea pe Baselu cum se da in stamba etc. In tot acest rastimp, vreo sase insi (aparent) seriosi bateau campii cu gratie in studio, fantazand fara nici o legatura cu realitatea in care traim.

Din cand in cand mai venea nenea Tatulici cu o noua informatie: inregistrarea este masterizata acum; acum este lustruita pe canturi; acum se pune subtitrarea; acum este scos fasaitul de la frecarea microfonului de slitul pantalonilor lui Traian Basescu; acum inregistrarea este pe hol; acum ajunge in emisie; A-HA-HA-HAAAAA!

Vorba cantecului:

Lume!
Lume!
Veniti sa vedeti femeia vampa
Care bea petrol din lampa
Veniti sa vedeti hipnotizatorul de orbi
Veniti sa vedeti sirenele fara coada, care canta pentru surzi!

Acum zece minute, inainte sa-si incheie triumfator logoreea fara sens numita emisiune de tembelviziune, Tatulici, informand ca “am fost si eu la fel de revoltat si m-am certat in pauza cu colegii aici”, ne-a invitat sa ne uitam, impreuna cu cei din studio, la rezultatul unei zile de munca la Realitatea TV, care “ilustreaza neputinta noastra”.

Am vazut apoi un filmulet demn de OTV-ul de acum cativa ani (ca intre timp si astia au mai evoluat), in care un reporter vorbeste pe camera ascunsa, la bariera, cu unul dintre baietii care lucreaza acolo, la intrarea in Palatul Snagov, care ii povestea omului Realitatea TV cum au intrat masinile in Palat, ca unul a venit cu o masina cu numar de Germania si ca toate masinile au intrat sub atenta supervizare a cuiva de la partid.

Atat si nimic altceva. Rusine, Realitatea TV! Nici macar cand vreti sa intoxicati nu mai stiti cum sa o faceti… V-ati facut de kakao. Mai, dar v-ati facut de kakao rau de tot. Mai, dar ce v-ati mai umplut de kakao… Din cap si pana in picioare.

Share