Gabriela Firea: Voluntari este o mândrie națională!

Share

Gabriela Firea îngroaşă cât poate de tare părţile penibile ale mandatului său şi afirmă că acestea sunt puncte forte. Ea a postat o înregistrare video, în care îşi prezintă bilanţul.

Ea a ţinut însă să vorbească şi de Voluntari, unde este primar soţul ei, Florentin Pandele. Gabriela Firea susţine că acesta este un exemplu de bun gospodar, iar ce s-a întâmplat în Voluntari este o mândrie naţională.

”Se aruncă cu noroi în mine că sunt soţia primarului din Voluntari. Ce s-a făcut în ultimii 20 de ani în Voluntari este o mândrie naţională. O comună din care nimeni nu mai ieşea din casă atunci când plouă, a devenit un oraş modern, european, cu şcoli căutate de majoritatea elevilor din judeţul Ilfov, cu un spital ridicat când guvernarea PNL-PDL închidea spitale, cu transport public şi toate facilităţile urbane. Soţul meu este un exemplu de bun gospodar şi nu îmi este ruşine cu el. Eu mă întreb cum mă mai suporta”, a spus Firea.

Contracandidatul ei, Nicuşor Dan, a susţinut o conferinţă de presă la confluenţa dintre Bucureşti şi Voluntari, pentru că, „aşa cum Liviu Dragnea a vrut să conducă România pe modelul CJ Teleorman, aşa Gabriela Firea a vrut să conducă Bucureştiul, pe modelul Primăriei Voluntari”, condusă de soţul ei, Florentin Pandele.

Potrivit lui Nicuşor Dan, cel mai semnificativ exemplu sunt zecile de companii municipale care „au înghiţit bani cât centura Bucureştiului” şi în care au fost angajaţi, „pe salarii foarte consistente, oameni din aparatul de partid”.

„S-au făcut mii de angajări în companiile municipale, în administraţiile publice din Capitală, nimeni nu e în stare să spună un singur specialist, un om respectat în disciplina lui, lider în domeniul lui, un universitar sau un om din mediul de business care să fi fost adus de Gabriela Firea fie în companii, fie în administraţiile din subordinea Primăriei”, a spus Nicuşor Dan.

Share