home CORUPTIE, POLITICA Gabriela Firea se victimizează: “Eu sunt şi la originea ploii!”

Gabriela Firea se victimizează: “Eu sunt şi la originea ploii!”

Share

Atunci când nu mai are argumente şi trebuie să fugă de argumentele lui Nicuşor Dan, Gabriela Firea escamotează spunând şi făcând orice altceva.

Gabriela Firea a negat, la Antena 3, că s-ar afla în spatele lansării în spaţiul public a înregistrării cu Nicuşor Dan. Înregistrarea a fost făcută publică de Dana Budeanu, prietenă foarte bună a Gabrielei Firea.

„Mă gândesc ce mai urmează, Mi-ar fi plăcut să particip la o campanie în care să vorbim despre ce e de făcut în continuare. În campanie nu s-a făcut altceva decât să fiu atacată suburban, a trebuit să ies să mă apăr”, a susţinut Firea, încă din debutul emisiunii.

Întrebată dacă de la ea a pornit înregistrarea cu Nicuşor Dan, Firea a negat vehement. „Eu sunt şi la originea ploii, când este torenţială, şi a arşiţei, când soarele este prea puternic”, a pretins Firea.

Ea a anunţat apoi că va da în judecată firma care se ocupă de campania electorală a lui Nicuşor Dan. Ea a afirmat că firma respectivă se numeşte Kensington (Kensington Communication) şi că îi cunoaşte foarte bine pe acţionarii companiei.

„Din ianuarie a început o campanie furibundă împotriva mea, ieşeau miniştrii să mă atace, să spună neadevăruri, ne dădeau lecţii. Ei, veniţi de câteva luni în Bucureşti şi conducând înainte câteva oraşe foarte mici, au venit să ne dea lecţii.

M-am sfătuit şi cu familia şi cu colegii mei, voi depune o plângere împotriva firmei care îi face campanie lui Nicuşor Dan, îi cunosc şi mă cunosc. Este o companie de marketing politic. Au scos public o caracatiţă, pe braţele căreia erau figuri care nu au legătură cu activitatea mea.

Le-am cerut să retragă aceste minciuni, nu au făcut. Am informaţii, este firma Kensington, foşti colegi din presă, cu unii credeam că suntem prieteni. Este firmă care a făcut campania pentru doamna Dancila. Aceste persoane mă cunosc, ştiu cine sun naşii noştri, prietenii noştri, este inadmisibil să meargă în fata sediului PSD cu aceste minciuni.

Cele mai multe persoane de pe braţele aşa-zisei caracatiţe lucrează în Primărie de ani buni de zile, altele nu mai lucrează. Sunt mistificări ale adevărului, nu pot să las lucrurile aşa”, a mai spus Firea.

Share