home CORUPTIE, POLITICA Gabriela Firea nu l-a mai trimis pe Relu Scandalagescu’ la Nicuşor Dan

Gabriela Firea nu l-a mai trimis pe Relu Scandalagescu’ la Nicuşor Dan

Share

De data aceasta, primarul general PSD Gabriela Firea nu l-a mai trimis pe Relu Scandalagescu, să bruieze conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, crede că se discută prea mult de gestul făcut de viceprimarul municipiul Bucureşti, Aurelian Bădulescu.

Vineri, acesta a încercat să-l împiedice să-şi susţină conferinţa de presă. Dan afirmă că trebuie vorbit despre primarul general, care nu s-a delimitat de acest gest.

Nicuşor Dan a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că din ieşirile publice ale Gabrielei Firea a constat că nu dezavuează gestul lui Aurelian Bădulescu.
“Nu am avut o conversaţie cu primarul general însă din ieşirile sale publice am constatat că nu dezavuează acest gest. Dimpotrivă, a confirmat că viceprimarul era acolo chemat de presă să dea toate explicaţiile tehnice de care aveţi nevoie. Şi el s-a comportat ca atare. Deci, în incidentul care a avut loc vineri, consider că discutăm mult prea mult de domnul Bădulescu, care este un membru al PSD Bucureşti, trebuie să vorbim de primarul general care nu s-a delimitat de acest gest regretabil”, a afirmat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a convocat, vineri, o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia.

Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. Dan a făcut bilanţul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Bădulescu că minte.

Share