home CORUPTIE, POLITICA Gabriela Firea dă Circul pe mâna Ancăi Florea, mama Sabinei Iosub de la Antena 3

Gabriela Firea dă Circul pe mâna Ancăi Florea, mama Sabinei Iosub de la Antena 3

Share

Gabriela Firea a numit-o pe Anca Florea manager al Circului Metropolitan Bucureşti. Florea este consilier general din partea PSD şi a lucrat în trecut la Antena 3, fiind colegă cu Firea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Anca Florea a ocupat o serie de posturi cu atribuţii în management şi comunicare, atât în Radiodifuziunea Romana cât şi în cadrul Ministerului Culturii. A fost realizatoare de emisiuni la Radio România Actualităţi, redactor-şef ştiri la TVR Internaţional, membru CA la Radiodifuziunea Română”, a anunţat Firea, pe Facebook.

Anca Florea a realizat până în iulie 2010 revista presei la Antena 3, dar a fost dată afară, după conflicte repetate cu colegii. Aceasta primise şi o emisiune la Antena 3, VDTV, despre lumea mondenă, dar la numai o lună emisiunea a fost scoasă din grilă, Florea fiind anunţată de Mihai Gâdea că postul ei a fost restructurat. Acesta mai realizase o emisiune la Antena 1, 100 de grade Celsius, în 1998, dar, la fel, pentru o perioadă scurtă de timp.

La mai bine de jumătate de oră de la anunţul primarului pe Facebook, biroul de comunicare al PMB a anunţat oficial numirea lui Florea în funcţie. La care s-au mai adăugat realizările acesteia de până acum: „A publicat trei volume: «Înapoi, în Basarabia» (1994), «Păstraţi România întreagă” (1996), «Perechea mea din cer» (1998). A câştigat premii precum «Premiul Naţional de Umor George Toparceanu», acordat de Asociaţia Naţională a Umoriştilor în 1996, Galaxia Radio/SRR şi Premiul «Pamfil Şeicaru», acordat de Societatea Ziariştilor Români, în 1994″.

Anca Florea este mama realizatoarei Antena 3, Sabina Iosub, bună prietenă cu Gabriela Firea. Legăturile dintre cele două sunt extrem de apropiate. Aceasta după ce, în octombrie 2017, Mihai Iosub, tatăl prezentatoarei, a fost numit în conducerea Companiei Municipale Iluminat Public Bucureşti SA, una dintre zecile de companii înfiinţate de primarul Gabriela Firea. La acel moment, Mihai Iosub a fost desemnat membru al Consiliului de Administraţie.

Tot acum 3 ani, Firea a decis să ia mai mulţi oameni din Antena 3 cu care era prietena şi să le dea funcţii de conducere. Nu s-a întâmplat doar cu Mihai Iosub, pe care l-a cunoscut la nunta Sabinei. Grigore Cartianu dezvăluia pe pagina personală de Facebook că Firea a angajat-o şi pe Florentina Papa, make-up stylist la Antena 3, şi i-a dat o funcţie de inspector la Direcţia Suport Tehnico-Administrativ din Primăria Capitalei.

În plus, Ligia Enache-Gheorghe, fosta producătoare a emisiunii Gabrielei Firea la Antena 3 a devenit consilier personal al primarului general.

Citeşte şi
PSD către Klaus Iohannis: “Te duci în cap, nu eşti în stare de nimic!”

Victor Ciutacu, realizator de emisiuni la postul de propagandă al PSD, România TV, a lansat Read more

Alina Gorghiu: Şedinţele online ale Parlamentului sunt o bătaie de joc!

Senatorul PNL Alina Gorghiu critică modul de desfăşurare a şedinţelor Parlamentului, susţinând că nu există Read more

Dăncilă, revoltătoare. „E nevoie de leadership, de asumarea unor decizii!”

Fostul premier Viorica Dăncilă lansează un atac la adresa ministrului Educaţiei, Monica Anisie, susţinând că Read more

PSD, noi măgării. “L-aţi închis pe Dragnea nevinovat? Toată România e închisă!”

Numeroşi pesedişti consideră că epidemia de coronavirus este o pedeapsă de la Dumnezeu pentru România, din cauză Read more

PSD şi ALDE sunt tot mai jos în opţiunile de vot ale românilor

Scădere a PNL în sondaje, potrivit Barometrului Europa FM realizat de IMAS. Partidul aflat la guvernare Read more

PSD va primi încă aproape un milion de euro, bani electorali

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au dispus ca Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) să plătească Partidului Read more

Şerban Nicolae, delir: „Iohannis şi PNL să vină alături de PSD”

Senatorul PSD Şerban Nicolae le solicită preşedintelui Klaus Iohannis şi premierului Ludovic Orban să „vină Read more

PSD răspunde destructiv la măsurile economice ale PNL

Răufăcătorii din PSD nu pot fi opriţi de nimic, nici de pandemia globală de coronavirus. Read more

Liderilor PSD le arde de dat tunuri financiare în vreme de coronavirus

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a cerut să fie modificat urgent a cadrului legal, Read more

Şerban Nicolae îi atacă violent pe Klaus Iohannis şi PNL

Senatorul PSD Şerban Nicolae îi atacă violent pe guvernanţi şi pe preşedintele Klaus Iohannis, după Read more

Share