Gabriel Terry, pretenarul lui Spartacus, s-a dat lebădă-n conservă pe net şi a fost săltat VIDEO

Share

Gabriel Terry, prieten bun cu Spartacus, un bărbat care i-a ameninţat cu acte de violenţă pe poliţiştii Secţiei 24, prin intermediul unor videoclipuri apărute în spaţiul public, a fost depistat şi reţinut, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

După scandalul din Rahova, unul dintre prietenii lui „Spartacus”, Gabriel Terry, a jurat răzbunare. ”Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficaţii în voi”, le-a transmis acesta poliţiştilor.

Potrivit sursei citate, pe 20 aprilie, DGPMB, ca urmare a unor videoclipuri apărute în spaţiul public prin care un bărbat ameninţa cu acte de violenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 24, s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Sursa citată arată că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a preluat cercetările, ulterior acestea fiind extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare publică şi incitare la ura sau discriminare.

DGPMB arată că, în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, poliţiştii delegaţi în cauză l-au depistat duminică pe suspect, care a fost condus la audieri, la sediul Secţiei 24.

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după audierea acestuia, a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză sub măsură preventiva a reţinerii, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 şi Secţia 24 Poliţie”, informează sursa citată.

Share