home EVENIMENT, POLITICA Gabriel Oprea afirmă că Pro România şi PLUS sunt “partide de intelligence”

Gabriel Oprea afirmă că Pro România şi PLUS sunt “partide de intelligence”

Share

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a spart faţa realităţii lucrurilor, declarând că partidele foștilor premieri Victor Ponta și Dacian Cioloș sunt „partide de Intelligence”, de aceea au deja în sondaje două cifre.

Una dintre cele mai eficace modalităţi de a intoxica opinia publică cu minciuni este să amesteci adevărul cu minciuna. Mai eficient este atunci când astfel de alegaţii vin pe acumulările provocate de alte dezinformări care deja au intrat în conştiinţa publică. Iar jumătăţile de adevăr, amestecate cu jumătăţi de minciună, sunt cele mai eficiente.

Să-i luăm pe rând: 1. despre Ponta ştim că s-a zvonit – dar nu suntem siguri, că a fost ofiţer acoperit şi nu mai e; 2. despre Cioloş ştim că a declarat că e un fel de rudă mai îndepărtată cu Virgil Ardelean, fostul şef de la UM 0215 şi că sora lui lucrează la urmaşa DIPI.

Gabriel Oprea: Eu sunt militar cu gradele la vedere. Eu știu ce înseamnă munca de teren

Întrebat cum au ajuns partidele lui Victor Ponta și Dacian Cioloș să aibă deja două cifre în sondaje, deși abia s-au format, liderul UNPR a răspuns că „sunt partide de Intelligence”.

„Păi, vă spun eu cum au două cifre. Sunt partide de Intelligence. (…) Am spus de Intelligence. Eu sunt militar cu gradele la vedere, ca să fie foarte clar. Eu știu ce înseamnă munca de teren”.

„Am lucrat cu Victor Ponta, chiar i-am botezat și copilul, e un om foarte deștept, serios, a avut o guvernare bună, la care și noi am pus umărul. Cred că Victor Ponta, în primul rând, când îmi aude numele, trebuie să se ridice în picioare, fiindcă eu am fost serios, am fost de cuvânt, nu l-am trădat și poate mi-am schimbat și destinul datorită lui Victor Ponta”.

„În politică nu excludem nicio alianță. Poate fi și cu Victor Ponta”.

„Nu știu cât vom avea la alegerile europarlamentare, dar la cele locale, în 2020, UNPR va lua peste 10%, iar la cele parlamentare, tot anul viitor, va obține un scor cu două cifre, care, evident, îi va permite intrarea în Parlament”.

Share