home EVENIMENT, POLITICA Gabriel Oprea ar fi fost în maşină împreună cu amanta lui

Gabriel Oprea ar fi fost în maşină împreună cu amanta lui

Share

Deputatul PNL Dan Cristian Popescu afirmă că Gabriel Oprea se afla în maşină, în momentul morţii poliţistului Bogdan Gigină, cu amanta lui.

Dan Cristian Popescu afirmă:

Am informatia că, la momentul producerii accidentului, în maşina domnului Oprea se mai aflau două persoane, între care şi o consilieră, se aude, suspect de apropiată! Dar, pentru a evita orice confuzie, îl invit să ne spună public dacă este adevarat sau nu! #opreademisia#.

Anterior, deputatul se întrebase, retoric:

Ghici ghicitoarea mea, cu cine se mai afla Oprea în mașină în momentul accidentului?

Despre faptul că Gabriel Oprea nu s-a oprit, pentru că, după o masă copioasă la Restaurantul Excelsior din Băneasa, aparţinând primarului UNPR Cristian Popescu “Piedone”, s-a deplasat cu coloana oficială împreună cu consiliera lui, care îi este şi amantă.

Amanta generalului Oprea ar fi Cristina Bădănoiu, membru UNPR (pe care nu o găseşti decât prin presa tabloidă, după ultimul amant pe care şi l-a tras), consilier parlamentar la Senat, susţine Blasting News.

Sursa citată afirmă că bambaraua e bolnavă de sepepită:

(…) ultima fiță a pițipoancelor din Dorobanți care au amanți sus puși ar fi să ceară protecția SPP și nu bijuterii de lux.

Dacă e să dăm crezare acestor informaţii, ar însemna că obiceiul lui Găbiţă Anticorupţie de a se da cu bemveu-n coloană oficială şi până la veceu a fost preluat şi de gagicile sale.

Gagici? Da, pentru că se pare că sunt mai multe. Pe 25 septembrie 2015, presa a scris despre Adela, care era (şi ea, ori poate numai ea) amanta lui Gabriel Oprea:

Brunetă, înaltă, cu șoldurile cam mari, dar obișnuită să ridice piciorul cît să bată un pas de defilare, Adela Loredana Neagu, fostă Popescu, are o lungă relație de secretariat cu orgasmicul general Oprea. Pe oriunde și-a plimbat Găbiță interesul național, hop! – și Adela. Îi plăcea s-o ia la baionetă scurt, militărește, așa cum i s-a spus că au luat dorobanții Plevna.

O a treia gagicuţă este dezvăluită de Flux24, se numeşte Alexandra Dobre, este liderul organizaţiei studenţeşti a UNPR şi e consiliera personală a aceluiaşi Găbiţă Anticorupţie, care a postat pe FaţăCarte un mesaj, în care îi ia apărarea iubişefului ei.

După ce i-a luat apărarea, a fost trimisă, ca răsplată, în Spania, la filiala UNPR Madrid. Dobre a fost pusă ţuţui în fruntea unui ONG păstorit de Neculai Onţanu.

Sursa citată susţine de asemenea că această demoazelă ar fi fost în maşina lui Oprea. Măi, dar ce e maşina ăstuia? Nacelă cu foliculină?

UPDATE: Românica Blues susţine că o a doua femeie, Elena Ganea, uneperistă, “cea care se ocupă de agenda Generalului, îi organizează întâlnirile şi îndeplineşte şi rolul neoficial de secretar general al UNPR“, care ar fi fost şi ea prezentă în maşina fermecată a generalului după care-s moarte fumeile toate.

În beemveul lui Găbiţă Anticorupţie, ea s-ar fi aflat ori alături de Bădănoaică, ori alături de Dobroaică. Bă, să le desluşească procurorii, că deja sunt patru.

Citeşte şi
Restauraţia în Justiţie continuă pe coordonate incredibile. Procesele lui Liviu Dragnea (Bombonica), Tăriceanu (mărturie mincinoasă),
Rudele victimelor din Clubul Colectiv au depus la Parchetul General o plângere penală. Aceasta este
Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, cere sesizarea Senatului pentru începerea urmăririi penale a lui Gabriel
Fostul ministru al Economiei, Codruţ Şereş, a fost condamnat definitiv de Curtea de Casaţie la
Securiştii şi-au făcut academie şi din aceasta scot, când te aştepţi mai puţin, pe diferite
DNA cere încuviinţarea începerii urmăririi penale a senatorului UNPR Gabriel Oprea pentru abuz în serviciu
Gabriel Oprea a chefuit lunar, pe banii Ministerului Apărării Naţionale, de peste 1.200 de euro,
Tot Gabriel Oprea conduce şi acum Guvernul. Singura diferenţă este că şi-a schimbat biroul din
De ziua lui Traian Băsescu, Victor Ponta şi Piedone i-au făcut acestuia cel mai frumos
Peste 20.000 de manifestanţi antiguvernamentali cer în aceste momente, în centrul oraşului, demisia primarului Sector
Share