Florin Iordache şi Şerban Nicolae, mişcare de du-te vino pe/de pe listele PSD

Share

Este o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru intrarea pe listele parlamentare ale PSD. Florin Iordache şi Şerban Nicolae sunt protagonişti.

Marcel Ciolacu a sugerat la Antena 3 că Florin Iordache și Șerban Nicolae se vor regăși pe listele parlamentare, în ciuda informațiilor pe surse, care anunțau că aceștia vor fi eliminați.

Ciolacu a fost întrebat de Mugur Ciuvică, în legătură cu informațiile pe surse despre parlamentarii care ar fi eliminați de liste, după ce au „reușit să îndrepte din strâmbăturile din Justiție”. Ciuvică s-a referit la Șerban Nicolae, Florin Iordache și Eugen Nicolicea.

Ciolacu a răspuns că doar Nicolicea va fi eliminat de pe liste. „Organizația din care a făcut parte domnul Nicolicea nu mai este susținut”, a răspuns agramat Ciolacu. În ce îi privește pe ceilalți doi, Ciolacu a sugerat că vor fi pe liste.

„PSD nu va promova pe liste oameni cu probleme penale, este un angajament pe care mi l-am luat. Nu-mi aduc aminte că domnii Șerban Nicolae sau Florin Iordache să aibă probleme penale”, a răspuns Ciolacu.

Share