home POLITICA Florin Iordache: Iohannis doreşte decât o dezbatere cu cine vrea!

Florin Iordache: Iohannis doreşte decât o dezbatere cu cine vrea!

Share

Ăştia sunt PSD-iştii! Florin Iordache s-a apucat să dea declaraţii în vena propagandei PSD. Dar nu declaraţia în sine, la care ne referim, e interesantă.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Ea este de-a dreptul banală. Felul în care s-a exprimat acest domn spune multe despre calificarea culturală a ldierilor marcanţi ai acestui partid.

”Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă, este președinta PSD la rigoare, corect gramatical este: “este preşedintele PSD”; nu există ministră, preşedintă, parlamentară și o să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face. Câștigăm alegerile, bineînțeles. Gândesc normal și pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut și unul, și altul.

Dacă, după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reușit să aibă o conferință de o oră, după atâtea vacanțe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne așteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă”, a declarat Florin Iordache la RFI.

”Prestația lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferință de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferință de o oră, mare realizare! Este prima conferință.

Doi: și-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeți foarte curând, dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui agramaţii o iau pe scurtătura frazei, simplificând topica; corect era “nu doreşte decât”. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă?”, s-a întrebat pe jumătate retoric fostul ministru al Justiției, autor al OUG 13.

Share