Florin Iordache ar fi conspiratorul din proximitatea lui Ciolacu

Share

Deputatul PSD Florin Iordache era prezent, luni dimineaţa, în biroul preşedintelui Marcel Ciolacu, unde puneau la cale strategia PSD pentru următoarea perioadă.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Iordache participa la o şedinţă restrânsă a conducerii PSD, în biroul de la Camera Deputaţilor al lui Marcel Ciolacu. Pesedistii discutau despre o eventuală sesiune extraordinară a Parlamentului şi despre moţiunea de cenzură, pe care vor să o introducă în luna februarie.

Iordache rămâne un om de bază al conducerii PSD, la fel cum a fost şi în mandatul lui Liviu Dragnea, deşi Paul Stănescu susţinea chiar duminică, la Călăraşi, că acesta nu se va regăsi în fotografia de după Congresul PSD.

Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu sugeraseră duminică, la Călăraşi, că personajele cu probleme de imagine, precum Marian Oprisan şi Florin Iordache, nu se vor mai regăsi în prima linie a partidului.

Întrebat de un jurnalist dacă nu este cazul că „personaje cu probleme de imagine, Oprisan sau Iordache, să facă doi trei paşi în spate”, Paul Stănescu nu a apucat să deschidă gura, pentru că Ciolacu i-a şoptit: „Nu vorbim de persoane”.

Paul Stănescu s-a conformat şi a repetat întocmai. El a sugerat că Oprisan şi Iordache vor fi într-adevăr eliminaţi din fruntea PSD.

„Nu discutăm de persoane acum. Vă spunea preşedintele, vor fi nişte norme de etică în statut, vor fi nişte reguli clare, nu ne apucăm să discutăm persoane, n-ar fi corect faţă de colegii mei. Dărm cu deschiderea asta a noastră, sunt convins că vom găsi soluţii că fotografia care va fi să fie o fotografie foarte frumoasă”, a declarat Paul Stănescu.

Share