Florin Cîţu despre Rafila, Cercel şi PSD: Cine se aseamănă se adună!

Share

Florin Cîţu vorbeşte despre experţii coloraţi politic ai PSD, Alexandru Rafila şi Adrian Streinu Cercel, exprimându-şi stupoarea asupra evoluţiei acestora.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîţu, are un comentariu ironic la adresa specialiștilor Alexandru Rafila și Adrian Streinu Cercel, după ce șeful lor, Marcel Ciolacu, a fost prins încălcând regulile de protecție sanitară.

„Rafila și Cercel ar trebui să se retragă imediat de pe listele PSD, după pozele de ieri, cu Marcel Ciolacu. Nu se vor retrage. Știți de ce? Pentru că cine se aseamănă se adună!”, a scris Cîţu, pe Facebook.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat violent, după ce Poliția l-a amendat, pentru încălcarea regulilor de protecție sanitară.

„Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine! Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nici o conferință de presă a Poliției, atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la Guvern, în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane.

În fapt, lucrurile stau așa: județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar la un moment dat au venit mai mulți colegi, la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute.

De aceea, am transmis astăzi dimineață Poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți.

Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, așa cum se concentrează și pe Opoziție, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie!”, a scris Ciolacu. pe Facebook.

Share