Florin Cîțu cere instituțiilor statului s-o ancheteze pe Diana Șoșoacă

Share

Premierul Florin Cîţu afirmă că instituţiile statului nu ar trebui să fie timide, în cazul Dianei Şoşoacă, şi orice acţiune care vizează oprirea campaniei de vacinare trebuie sancţionată cu fermitate.

El cere şi amendarea parlamentarilor care nu respectă obligaţia purtării măştii de protecţie.

Întrebat cum comentează lipsa de atitudine a instituţiilor statului, în cazul senatorului Diana Şoşoacă, care a blocat recent o acţiune de vaccinare, într-o comună ieşeană, premierul Florin Cîţu a cerut fermitate, spunând că aşa ceva nu poate fi tolerat.

“Instituţiile statului nu ar trebui să fie timide, iar aici sunt foarte ferm. Orice acţiune care este făcută pentru a opri campania de vaccinare trebuie sancţionată cu fermitate de toate instituţiile statului.

Am văzut că a mai fost un incident la Botoşani, deci nu putem tolera aşa ceva. Ieri în Parlamentul României am văzut deputaţi şi senatori ai unui partid care erau acolo fără mască pe toată durata acelei busculade pe care am văzut-o cu toţii.

Este inadmisibil şi le cer instituţiilor statului să-i amendeze pe cei care nu respectă legislaţia, indiferent de funcţiile pe care le au în statul român“, a spus premierul Florin Cîţu.

El le-a cerut instituţiilor statului să-i facă datoria şi să-i sancţioneze inclusiv pe “acei parlamentari care nu poartă mască în interiorul Parlamentului României“.

Share