home EVENIMENT, POLITICA Florian Dragnea, actualul şef al Poliţiei, a fost adus de Carmen Dan

Florian Dragnea, actualul şef al Poliţiei, a fost adus de Carmen Dan

Share

Florian Dragnea este un vechi birocrat, cu foarte mulţi ani la birou, care a fost adus adjunct al şefului Poliţiei Române chiar de fostul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Un politist cu 30 de ani de vechime i-a acordat un interviu jurnalistului Catalin Tolontan in care dezvaluie cum a intervenit PSD in Politia Romana, alungandu-i pe adevaratii profesionisti. Declaratiile au fost facute sub acoperirea anonimatului.

Comentand cazul de la Caracal si posibilitatea ca Alexandra sa fi fost gasita mai repede cu ajutorul tehnologiei, politistul a raspuns ca „la noi in ultimii ani se merge spre rau”.

„Nicaieri in lume nu stai, ca politist, doar la mana tehnologiei. Din pacate, la noi in ultimii ani se merge spre rau.

PSD a politizat pana si operativul politiei! Sa fim sinceri, toate partidele s-au bagat in MAI, dar, pana acum citiva ani, macar nu s-au atins masiv de operativ. Pai sa ne uitam la politia Olt. Dupa tragedie, l-au demis pe adjunctul Cristian Voiculescu, multumesc, e tarziu, raul a fost facut. Acum cativa ani, Voiculescu a fost adus ca adjunct cu proptele politice in locul lui Edi Bala, judiciarist vechi, la Pitesti si apoi la Olt. L-au schimbat politic pe Bala cu unul mult mai slab ca el. Si uite ca se vede! La fel stau lucrurile in cazul actualului sef al Politiei Romane, Florian Dragnea”, a declarat politistul pentru Libertatea.

El a dezvaluit ca si actualul sef al Politiei Romane a fost adus la comanda de Carmen Dan.

„Intelegem in politie ca trage sforile (Florian Dragnea) sa fie numit pe functie definitiv. A fost adus la comanda de Carmen Dan, are ultimii 13 ani in birou, din 38 cat are cu totul, de viata. A fost si sef de cabinet pe la secretarii de stat”, a precizat politistul.

”In cazul de lipsire de libertate de la Caracal, s-a actionat confuz, ca atunci cand ai la comanda oameni fara valoare. Un singur exemplu de cat de jos s-a ajuns: dupa demiterea lui Ioan Buta, seful actual al politiei este Florian Dragnea, fostul loctiitor pe judiciar, care chiar el ar fi trebuit sa coordoneze gasirea fetei! Dar nu stie cum pentru ca Dragnea a fost adus de Carmen Dan la comanda IGPR fara sa aiba experienta relevanta in afara biroului! Ce sa coordoneze?”, a mai subliniat politistul.

Share