Florentin Pandele, plângăcios: “I-am zis: Te rog, te rog, dă-ţi demisia, Gabi!”

Share

Florentin Pandele şi Gabriela Firea par să aibă probleme conjugale grave din cauza felului în care cei doi porumbei îndrăgostiţi văd felul de a face politică.

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a declarat, după înfrângerea zdrobitoare a acesteia, că ”USR este cea mai mare nenorocire a României” și că și-a rugat soția să îl lase să îl sune pe Ludovic Orban:

”USR PLUS este cea mai mare nenorocire a României în ultimii 30 de ani. Aceșți oameni vor distruge România, plus Ludovic Orban. Gabi Firea a luptat singură împotriva tuturor. Am rugat-o pe Gabi să mă lase să îl sun pe Ludovic.

Eu îl cunosc pe Ludovic destul de bine. Vor spune că faci scandal, nu e bine, nu, nu! Îmi pare rău că am ascultat-o pe Gabi pentru că dacă eu ieșeam și spuneam ce știu despre Orban îl duceam 3-4 procente în jos. L-am sunat și i-am spus: ai adunat toate laturile lumii!

Câte aranjamente, care obligațîi are de făcut Nicușor Dan. Rog instituțiile statului să verifice tot ce au făcut Ludovic Orban și Plicușor Ban. Am vorbit cu Ludovic Orban, el a vorbit puțîn mai domol și a spus: Florine, au fost doar declarații politice.

Eu nu am făcut politică de vârf până în momentul de față, eu am fost simplu membru de partid. Când mi-a oferit funcție de conducere, am refuzat. Mi-am propus că după această seară, dacă voi câștigă încă un mandat să fac politică. Nu mă mai sperii de absolut nimic!

Nu mai îmi este teamă de absolut nimic, dar de nimic, pentru că am văzut că cei mai puternici politicieni din România sunt femeile! Jos pălăria pentru femei! Niciodată nu am avut aere de atotștiutor!

Nu este feuda lui Pandele Voluntariul, dar nu mai pot stă liniștit când se ridică acest monstru care este USR PLUS. Șțiți ce se va întâmpla? Vor conduce prin delatiune, prin minciună! Așa cum a fost acest individ Plicusor Ban!

Dacă câștigă acest Plicuşor Ban este distrugerea Bucureștiului (…) Cei care au administrat ministerele nu au făcut altceva să îi pună piedici! Cea mai puternică femeie pe care am întâlnit-o în viață mea este Gabriela Firea! Anul trecut i-am zis:

Te rog, te rog, da-ți demisia, Gabi, că te execută ăștia!”, a declarat Florentin Pandele, la respectabilul post de televiziune România TV, după anunțul primului exit-poll.

Share