home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Firescul anus contra naturii SOV

Firescul anus contra naturii SOV

Share

Am publicat acum doua ore un lung material, scris de jurnalistii Dan Tapalaga si Catalin Prisacariu de la HotNews, respectiv Kamikaze. Foarte interesant material, in pofida a ce spun unii, ce incearca sa-i minimalizeze importanta.

FOTOINFO: O ultima tigara, uitata intr-un colt pe latriniera

M-am intalnit cu un fost coleg dintr-un anturaj si am discutat cu el despre faptul ca X, asa cum se vadeste din dosarele Securitatii, a fost informator. Mi-a spus asa: “Si ce daca? Sunt lucruri pe care le stiam sau le banuiam”.

Acelasi lucru se poate spune si acum. Ca despre Vantu de ani si ani de zile s- a stiut ca a fost la Mititica, ca a fost turnator, un delator ordinar, care ulterior a avut inteligenta sa-si racoleze racolatorii.

Ceea ce chiar este un motiv de mandrie pentru el, nu? Va dati seama ce destept e? Uau! Ce bafta pe capul nos’ s-avem un asa om de afaceri istet! Ca detergentul Rex!

Mai mult, se va spune ca Dan Tapalaga oricum avea ceva demult cu Vantu, pe care l-a mai atacat si ca el oricum are un ochi verde si altul caprui, ce sa mai vorbim despre HotNews?

Catalin Prisacariu evident ca a fost pus de Mircea Toma sa scrie asta, ca “astia de la Kami” au ceva razbel cu Vantu si oricum si Prisacariu are urechile cam lungi, ca elfii lui Tolkien.

Exista posibilitatea ca zilele viitoare sa iasa Vantu pe televiziunica sa preferata, iRealitatea TV, si sa-si ia singur apararea, cu mingi ridicate la fileu de jurnalisti aparent curajosi, care-i vor pune intrebacioase dificile foarte. Uau! Ce bafta pe capul nostru ca vom fi privilegiati sa vedem o astfel de emisiune cu senzatii tari!

In aceasta emisiune, cu dictia sa contrafacuta dupa ce si-a pus dinti de marmora de Carrara, Sorin Vantu ne va spune RAS-PI-CAT tot felul de lucruri foarte categorice. Ca, de exemplu, ca orice om are dreptul sa-si revina dupa ce a fost la bulau o vreme.

De acord, dar daca nu-si revine si devine o otrava nationala si profita de faptul ca statul este corupt, judecatorii si procurorii inchid ochii si legile sunt proaste, noi, romani, ce vina avem sa-l suportam?

Noi, jurnalistii romani, ce vina avem sa inghitim mizeria pe care a experimentat-o Vantu, a preluat-o Voiculescu si acum o monumentalizeaza Patriciu?

Si, mai ales, Ion Iliescu, la inceputul anilor ’90, a zis una tare de tot, care mi se pare foarte potrivita cu situatiunea de fata: “Pe valurile schimbarii, gunoiul iese la suprafata”.

Citeşte şi
Întrebarea este dacă ştia şi ce cotă ridicată are şi dacă a avut şi el
A apărut public aşa-zisa listă a jurnaliştilor care au fost plătiţi o dată de fostul
Liviu Mihaiu este un tip aparte. El e, simultan, şi fost jurnalist, şi jurnalist, şi
DNA continuă să facă senzaţie cu arestări-surpriză. Este acum rândul viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, care
Acest capitol din Armaghedonul Oligarhilor face legătura între CRP, grupul securiştilor din jurul lui SOV
Urmează descrierea bidoanelor, bidonaşelor şi încrengăturilor dintre Vântu, Luca şi securiştii cu care aceştia au
Este oare incorect să afirmăm că, dacă Rusia la zi, având în spate cadre şi
Povestea lui Cornel Nistorescu este simptomatică pentru ce se întâmplă cu un jurnalist talentat şi
În acest capitol al Armaghedonului Oligarhilor, este povestit un episod din preluarea de către Dinu
Cum îţi mângâi tu urecheaLobul flutură calinPeste munţi, câmpii şi drumuriMândra,
Share